YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
ALTIN ÖĞÜT: Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.
Mesaj Numarası:#1
ADMİN » 04 May 2008, 16:34
YYGYO-Y ve Y Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş
-
ADMİN
- Site Yöneticisi
-
- Teşekkür etti: 2 defa
- Teşekkür aldı: 2 defa
Mesaj Numarası:#2
borsa_cı » 12 Eyl 2008, 20:13
Y ve Y G.M.Yat.Ort
Günlük Yorum
Sistemimiz bugün bir ALTEYİTLİ sinyali verdi. Daha önce onaylanan SAT önerisi 29.08.2008 tarihinde ( 14 ) gün önce, hisse senedi fiyatı 1.09 iken yapılmıştı. O zamandan bu yana YYGYO -11.93% düştü .
AL EĞER yukarı aralıklı bir beyaz mumla teyit oldu. Teyit Koşulları na göre alış fiyatı açılış fiyatı olan ( 0.94 ) alınmıştır.
AL-EĞER sinyaline yol açan boğa formasyonu bugün piyasadan teyit aldı. Senedin fiyatı artabilir. Bugün yukarı aralıklı (açılış fiyatının bir gün önceki kapanışdan yüksek olduğu) bir açılış gördük ve günün kapanış fiyatı alıcı ağırlıklı bir piyasada açılış fiyatının üstünde gerçekleşti. Böylece geçerli teyit koşullarımızdan biri oluştu.
Bu senedi almış olduğunuzu umuyoruz. Yapmanız gereken şey yukarı yönlü açılışı gördükten sonra biraz bekleyip piyasanın artış yönlü olduğunu görmek ve gün içindeki fiyatların açılış fiyatının üstünde kaldığına kanaat getirdikten sonra bu senedi almaktı. Gün içinde bakmanız gereken temel fiyat ise bugünkü açılış fiyatıydı.
Eğer bu senedi aldıysanız; bir sonraki SAT-EĞER sinyali teyit edilinceye kadar senedi elde tutmaya devam edin. Fiyatlar gelecek günlerde temel fiyatın yani bugünkü açılış fiyatının üstünde kaldıkça tehlike yok demektir.
Senedi hala alamadıysanız ne yapmalı? Belki bugünkü seansları izleyecek zamanınız olamadı veya teyit işini bize bırakmak istediniz. İşin doğrusu alım için biraz geç kaldınız ama hala da çok geç değil. Önümüzdeki seanslarda bu senedi nispeten uygun fiyatlardan almak mümkün olabilir.
Piyasa şu an açığa satış için cazip değil. Önerimiz bu senette açığa satışlardan kaçınmanız ve eğer varsa açığa satış pozisyonlarınızı hemen kapatmanızdan yana.
-
borsa_cı
- On Başı

-
- Teşekkür etti: 0 defa
- Teşekkür aldı: 0 defa
Mesaj Numarası:#4
estonsedatte » 19 Şub 2009, 19:19
GÜNCEL-HABER yazdı: | ***YYGYO*** Y ve Y Gayrimenkul Yatirim Ortakligi A.S. ile ilgili olarak Metro Yatirim Menkul Degerler A.S.’nden gelen yazi: 12.02.2009 tarihinde Y ve Y Gayrimenkul Yatirim Ortakligi A.S. hisse senetleri ile ilgili olarak 0,48/0,54 TL fiyat araligindan 500.000 adet alis islemi ortakligimizca Kurum portfoyu adina gerceklestirilmistir. ***YYGYO*** (13/02/2009 - 08:50:49) |
metro yatırım bu alışlara devam etti ve suan için son bir hafta aldığı hisse 2 milyon lotu gecti. alımları genelde satmadan yapıyo. yani bişiler düşünüyolar. bugunde 110 bin lot temiz topladı. bişiler olabilecek kanısındayım ve ufak ufak pozisyon almaya basladım. metronun alımları takip edilmeli.
-
estonsedatte
- Teğmen

-
- Teşekkür etti: 2 defa
- Teşekkür aldı: 3 defa
Mesaj Numarası:#6
YAĞMUR » 05 Mar 2009, 17:52
| ***YYGYO*** Y ve Y Gayrimenkul Yatirim Ortakligi A.S.'nin 04.03.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Sirketimizin 03.03.2009 tarihinde yapilan yonetim kurulu toplantisinda; 1. 2008 yili faaliyetleri sonucu olusan zarar sebebiyle kar dagitimi yapilamayacagina, 2.150.614,01 YTL olan 2008 yili mali zararinin gecmis yil zararlari hesabinda birakilmasna iliskin tekliflerin Genel Kurul'a iletilmesine, 2. Sirketimizin Denetim Komitesi tarafindan incelenerek sunulan 31.12.2008 tarihli bagimsiz denetimden gecmis finansal tablolari (Seri XI, No:29), bagimsiz denetim raporu Sirketteki gorev ve sorumluluk alaninda sahip oldugumuz bilgiler cercevesinde yaptigimiz titiz incelememiz neticesinde; raporun iliskin oldugu donem itibariyle, finansal tablolarin ve rapordaki diger finansal konulardaki bilgilerin, ortakligin finansal durumu ve faaliyet sonuclari hakkinda gercegi dogru bicimde yansittiginin gorulmesi ile onaylanmasina, 3. Uluslararasi standartlara, Sermaye Piyasasi mevzuatina ve SPK Kurumsal Yonetim Ilkeleri'ne uygun olarak Denetimden Sorumlu Komite ve Kurumsal Yonetim Komitesinin onerileri dogrultusunda titizlikle hazirlanan Yonetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Kurumsal Yonetim Ilkeleri Uyum Raporunun onaylanmasina, karar verilmistir." ***YYGYO*** (05/03/2009 - 08:50:13) |
-

YAĞMUR
- Bin Başı

-
- Teşekkür etti: 0 defa
- Teşekkür aldı: 0 defa
Mesaj Numarası:#7
YAĞMUR » 05 Mar 2009, 17:54
ÇBS PRİNTAŞ HİSSE SENEDİ İŞLEMLERİNE İLİŞKİN AÇIKLAMA
ÇBS Printaş Baskı Mürekkepleri ve Gereçleri Sanayi A.Ş. hisse
senetleriyle ilgili olarak ÇBS Holding A.Ş. tarafından yapılan
açıklama: