YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

ALTIN ÖĞÜT: Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.

YKRYO - Yapı Kredi Yat. Ort.

Mesaj Numarası:#1  İleti ADMİN » 04 May 2008, 16:24

ADMİN
Site Yöneticisi

Teşekkür etti: 2 defa
Teşekkür aldı: 2 defa

Re: YKRYO - Yapı Kredi Yat. Ort.

Mesaj Numarası:#2  İleti YAĞMUR » 05 Oca 2009, 15:45

***YKRYO*** Yapi Kredi Yatirim Ortakligi A.S.'nin 05.01.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Yonetim Kurulumuz bugun yapilan toplantisinda; 1. Sirketimizin sektor icindeki hedeflerine yonelik buyumesi ve portfoy yonetimi stratejileri de goz onunde bulundurularak; Turk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasasi Kanunu ve ilgili yasal mevzuat ile anasozlesmemizdeki hukumler cercevesinde dagitilabilir karin en az %20'sinin nakit olarak odenmesi ya da dagitilacak temettunun sermayeye eklenmesi ve bu suretle ihrac edilecek paylarin bedelsiz olarak ortaklara dagitilmasi ya da her iki yontemin belli oranlarda birlikte kullanilmasi seklinde gerceklestirilmesine ve mevzuatta ongorulen yasal surelerde dagitim yapilmasi esasina dayali bir kar dagitim politikasi belirlenmesine; bu politikanin ulusal ve uluslararasi ekonomik sartlar, sermaye piyasalarindaki gelismeler, gundemdeki projeler ve fonlarin da durumu gozetilerek gerektiginde yonetim kurulu tarafindan gozden gecirilmesine, 2. Sermaye Piyasasi Kurulu tarafindan yayinlanan Kurumsal Yonetim Ilkelerine uyum calismalari kapsaminda, Sirketimiz ana sozlesmesinin "Genel Kurul Toplantilari" baslikli 26. maddesi ile, Sermaye Piyasasi Kurulu Seri:IV Teblig No:27 uyarinca "Karin Tespiti ve Dagitimi" baslikli 34. maddesinin degistirilmesine ve ana sozlesme degisikligi icin ilgili mercilerden gerekli izinlerin alinmasina, bu islemlerin gerceklestirilmesi hususunda genel mudurluge yetki verilmesine karar verildi." Ana sozlesme tadil tasarisi Gunluk Bulten ekinde yayinlanacaktir. ***YKRYO*** (05/01/2009 - 15:12:15)
Kullanıcı avatarı
YAĞMUR
Bin Başı
Bin Başı

Teşekkür etti: 0 defa
Teşekkür aldı: 0 defa

Mesaj Numarası:#3  İleti GÜNCEL-HABER » 06 Oca 2009, 09:05

Yapı Kredi Yatırım, şubeleri tek merkezde topluyor

Yapı Kredi Yatırım, İstanbul'daki şubelerini merkezde bir araya getirme kararı aldı. Yapı Kredi Yatırım'dan yapılan açıklamada, İstanbul'un Bakırköy, Göztepe, Levent, Osmanbey, Plaza ve Sultanhamam şubelerinde verilen hizmetlerin, daha kaliteli ve daha hızlı olacak şekilde Levent Büyükdere Caddesi'nde yer alan Yapı Kredi Plaza A Blok'daki Genel Müdürlük Binası'nda sunulmaya devam edileceği bildirildi. Yeni iş modeli ile hizmet kalitesini daha da yükseltmeyi hedeflediklerini belirten Yapı Kredi Yatırım Genel Müdürü Ahmet C. Yıldırım, "Yenilenmiş ve çok gelişmiş teknolojik alt yapımız ile müşterilerimizin beklentilerini eksiksiz karşılamayı amaçlıyoruz. Tüm birimlerimizin bir merkezde olmasının yaratacağı sinerji ve bilgi paylaşımı şirketimize maksimum katkı sağlayacak" diye konuştu. Yıldırım, ayrıca "Araştırma", "Kurumsal Finansman", "Mali İşler", "Operasyon" ve "Üst Yönetim" birimlerine erişim kolaylığı sağlanacağını da ifade etti.
Kullanıcı avatarı
GÜNCEL-HABER
Bin Başı
Bin Başı

Teşekkür aldı: 1 defa

Mesaj Numarası:#4  İleti YAĞMUR » 06 Oca 2009, 18:37

***YKRYO*** Yapi Kredi Yatirim Ortakligi A.S.'nin 05.01.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Yonetim Kurulumuz bugun yapilan toplantisinda; 1. Sirketimizin sektor icindeki hedeflerine yonelik buyumesi ve portfoy yonetimi stratejileri de goz onunde bulundurularak; Turk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasasi Kanunu ve ilgili yasal mevzuat ile anasozlesmemizdeki hukumler cercevesinde dagitilabilir karin en az %20'sinin nakit olarak odenmesi ya da dagitilacak temettunun sermayeye eklenmesi ve bu suretle ihrac edilecek paylarin bedelsiz olarak ortaklara dagitilmasi ya da her iki yontemin belli oranlarda birlikte kullanilmasi seklinde gerceklestirilmesine ve mevzuatta ongorulen yasal surelerde dagitim yapilmasi esasina dayali bir kar dagitim politikasi belirlenmesine; bu politikanin ulusal ve uluslararasi ekonomik sartlar, sermaye piyasalarindaki gelismeler, gundemdeki projeler ve fonlarin da durumu gozetilerek gerektiginde yonetim kurulu tarafindan gozden gecirilmesine, 2. Sermaye Piyasasi Kurulu tarafindan yayinlanan Kurumsal Yonetim Ilkelerine uyum calismalari kapsaminda, Sirketimiz ana sozlesmesinin "Genel Kurul Toplantilari" baslikli 26. maddesi ile, Sermaye Piyasasi Kurulu Seri:IV Teblig No:27 uyarinca "Karin Tespiti ve Dagitimi" baslikli 34. maddesinin degistirilmesine ve ana sozlesme degisikligi icin ilgili mercilerden gerekli izinlerin alinmasina, bu islemlerin gerceklestirilmesi hususunda genel mudurluge yetki verilmesine karar verildi." Ana sozlesme tadil tasarisi Gunluk Bulten ekinde yayinlanacaktir. ***YKRYO*** (05/01/2009 - 15:12:15)
Kullanıcı avatarı
YAĞMUR
Bin Başı
Bin Başı

Mesaj Numarası:#5  İleti YAĞMUR » 16 Oca 2009, 19:11

***YKRYO*** Yapi Kredi Yatirim Ortakligi A.S.'nin 16.01.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Yonetim Kurulumuz bugun yapilan toplantisinda; Sirketimiz ana sozlesmesinin bazi maddelerinin Sermaye Piyasasi Kurulu tarafindan yayinlanan Kurumsal Yonetim Ilkelerine uyum calismalari kapsaminda degistirilmesine iliskin Yonetim Kurulu'nun 05.01.2009 tarih ve 233 sayili toplantisinda alinan karara ilave olarak, Sirketimiz ana sozlesmesinin "Yonetim Kurulu ve Gorev Sureleri" baslikli 16. maddesi ile, "Yonetim Kurulu Uyelerinin Ucretleri" baslikli 19. maddesinin degistirilmesine ve ana sozlesme degisikligi icin ilgili mercilerden gerekli izinlerin alinmasina, bu islemlerin gerceklestirilmesi hususunda genel mudurluge yetki verilmesine karar verildi. Ana sozlesme tadil tasarisi ektedir." Soz konusu ana sozlesme maddelerinin eski ve yeni sekli Gunluk Bulten ekinde yayinlanacaktir. ***YKRYO*** (16/01/2009 - 14:00:33)
Kullanıcı avatarı
YAĞMUR
Bin Başı
Bin Başı

Mesaj Numarası:#6  İleti YAĞMUR » 27 Oca 2009, 13:06

***YKRYO*** YAPI KREDI YAT. ORT.'NIN 23/01/2009 TARIHLI PORTFÖY DEGER TABLOSU PORTFÖY DEGERI : 51.106.209,36
TOPLAM DEGER : 52.856.982,40
BIRIM PAY DEGERI : 1,6820

Detayli bilgi için : http://www.imkb.gov.tr/veri/yopdt.zip

*** IBS HABER MERKEZI ***
(27/01/2009 - 08:48:37)
Kullanıcı avatarı
YAĞMUR
Bin Başı
Bin Başı

Mesaj Numarası:#7  İleti YAĞMUR » 03 Şub 2009, 17:37

***YKRYO*** YAPI KREDI YAT. ORT.'NIN 30/01/2009 TARIHLI PORTFÖY DEGER TABLOSU PORTFÖY DEGERI : 48.627.542,25
TOPLAM DEGER : 53.552.282,14
BIRIM PAY DEGERI : 1,7041

(03/02/2009 - 08:46:38)
Kullanıcı avatarı
YAĞMUR
Bin Başı
Bin Başı

Mesaj Numarası:#8  İleti GÜNCEL-HABER » 09 Şub 2009, 14:48

***YKRYO*** Yapi Kredi Yatirim Ortakligi A.S.'nin 09.02.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Yonetim Kurulumuz bugun yapilan toplantisinda; Yapi Kredi Yatirim Ortakligi A.S. Genel Kurulu'nun ekli gundemi muzakere etmek uzere 18 Mart 2009 Carsamba gunu saat 14:00'de "Buyukdere Caddesi, Yapi Kredi Plaza, D Blok, Konferans Salonu, Levent, Istanbul/Turkiye" adresinde toplantiya davet edilmesi, davet merasiminin usulune uygun olarak yapilmasi Turkiye Ticaret Sicili Gazetesi'nde, ulke capinda yayin yapan iki gazetenin Turkiye baskilarinda, sirketin www.yapikrediyo.com.tr internet adresinde ilan edilmesi ve bu munasebetle, Bilanco ve Gelir Tablosunun, Genel Kurul'a sunulacak Yonetim Kurulu Raporu'nun, Kar Dagitim teklifinin, asagidaki gundem maddeleri icin bilgilendirme notlarinin Genel Kurul toplanti tarihine tekaddum eden 21 gun sure ile sirket merkezinde ve sirket internet sitesinde ortaklarin incelemelerine amade bulundurulmasi kararlastirildi." Olagan gundem maddelerinin yanisira; Sermaye Piyasasi Mevzuati geregi, gerceklesmemis sermaye kazanci olarak "Ozel Yedekler" hesabinda izlenen 2005, 2006 ve 2007 yillarina iliskin deger artis gelirlerinin 2008 yili itibariyle gerceklesmis olan kisminin "Olaganustu Yedekler" hesabina aktarilmasinin onaylanmasi, Sermaye Piyasasi Kurulu ve Sanayi ve Ticaret Bakanligi'ndan gerekli izinlerin alinmis olmasi halinde ana sozlesmesinin yonetim kurulu ve gorev sureleri ile ilgili 16., yonetim kurulu uyelerinin ucretleri ile ilgili 19., genel kurul toplantilari ile ilgili 26., karin tespiti ve dagitimi ile ilgili 34. maddelerinde degisiklik taslaginin onaylanmasi, hususlarinin da yer aldigi Genel Kurul toplanti gundemi Gunluk Bulten ekinde yayinlanacaktir. ***YKRYO*** (09/02/2009 - 14:44:02)
Kullanıcı avatarı
GÜNCEL-HABER
Bin Başı
Bin Başı

Teşekkür aldı: 1 defa

Mesaj Numarası:#9  İleti YAĞMUR » 17 Şub 2009, 12:36

***YKRYO*** YAPI KREDI YAT. ORT.'NIN 13/02/2009 TARIHLI PORTFÖY DEGER TABLOSU PORTFÖY DEGERI : 52.175.409,49
TOPLAM DEGER : 53.042.138,57
BIRIM PAY DEGERI : 1,6879

(17/02/2009 - 09:21:33)
Kullanıcı avatarı
YAĞMUR
Bin Başı
Bin Başı

Sonraki