altıncıhis yazdı:5,21,50 GÜNLÜK HAREKETLİ ORTALAMALARI ÇAKIŞMAK ÜZERE....5 GÜNLÜK HO 21 VE 50 GÜNLÜĞÜ KESTİĞİ AN İŞLEM TAMAM DIR...VER ELİNİ 1 Lİ SEVİYELER....

| ***YKGYO*** Yapi Kredi Koray Gayrimenkul Yatirim Ortakligi A.S.'nin 22.01.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Sirketimizin asagidaki gundemi muzakere etmek uzere 18 Mart 2009 Carsamba gunu saat 11:00'de Buyukdere Cad., Yapi Kredi Plaza, D Blok, Levent/Istanbul adresinde toplantiya davet edilmesi, davet merasiminin usulune uygun olarak yapilmasi, Turkiye Ticaret Sicil Gazetesinde ulke capinda yayin yapan bir gazetenin Turkiye baskilarinda, sirketin www.yapikredikoray.com internet adresinde ilan edilmesine karar verilmistir. Toplanti gundemi ektedir." Olagan gundem maddelerinin yanisira; SPK ve Sanayi ve Ticaret Bakanligi'ndan gerekli izinlerin alinmis olmasi halinde Ana Sozlesmenin 7. ve 11. maddesine iliskin degisiklik taslaginin onaylanmasi hususunun da yer aldigi Genel Kurul toplanti gundemi Gunluk Bulten ekinde yayinlanacaktir. ***YKGYO*** (22/01/2009 - 09:25:50) |

| ***YKGYO*** Yapi Kredi Koray Gayrimenkul Yatirim Ortakligi A.S.'nden gelen yazi: Sirketimiz yonetim kurulu, 2009 yili bagimsiz denetim kurulusu olarak Basaran Nas Bagimsiz Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Musavirlik A.S. (PricewaterhouseCoopers) secilmesine ve genel kurulun onayina sunulmasina karar vermistir. ***YKGYO*** (22/01/2009 - 09:32:19) |

| ***YKGYO*** Yapi Kredi Koray Gayrimenkul Yatirim Ortakligi A.S.'nin 22.01.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Sirketimiz ana sozlesmesinin TL'ye uyum calismalari cercevesinde "Sermaye ve Hisse Senetleri" baslikli 7. maddesinin ve ayrica "Yonetim Kurulu" baslikli 11. maddesinin yapilacak ilk genel kurulda tadil edilmesine ve Sermaye Piyasasi Kurulu ve ilgili diger mercilerden gerekli izinlerin alinmasina oybirligi ile karar verilmistir. Tadil metni ektedir." Ana Sozlesme Tadil metni Gunluk Bulten ekinde yayinlanacaktir. ***YKGYO*** (22/01/2009 - 09:34:19) |

| ***YKGYO*** Yapi Kredi Koray Gayrimenkul Yatirim Ortakligi A.S.'nin 27.02.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Sirketimizin Vergi Usul Kanunu'na gore 5.812.682,21 TL olan 2008 yilinin karinin dagitilmayarak 30.778.540,07 TL tutarindaki gecmis yillar zararindan mahsup edilmesine ve konunun genel kurula teklif edilmesine oy birligi ile karar verilmistir. Kar Dagitim tablosu ektedir." Soz konusu kar dagitim tablosu Gunluk Bulten ekinde ve internet sitemizin "Sirketler" bolumunde yayinlanacaktir. ***YKGYO*** (27/02/2009 - 14:38:08) |

| ***YKGYO*** YAPI KREDI KORAY GYO'NIN 31/12/2008 TARIHLI PORTFÖY DEGER TABLOSU Detayli bilgi için : http://www.imkb.gov.tr/veri/yopdt.zip *** IBS HABER MERKEZI *** (17/03/2009 - 09:00:29) |

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir