[quote="volkan.uzun"]TEKTU'nun birleşme haberi olumsuz algılandı
Mehmet Ali Yılmaz'ın şirketi olan Tek-Art Turizm Zigana AŞ (TEKTU), Eylül 2006'daki halka arz girişimi hem yatırımcıdan yeterli talep gelmemesi, hem de Borsa Başkanlığı'nın şirketin gelir sürekliliği ile ilgili tereddütleri nedeniyle başarısızlıkla sonuçlanan Tek-Art İnşaat'ı ve toplu konut üreticisi Toptem'i birleşme yoluyla devralacak. 7-8 Mayıs tarihlerinde yaptığı satışlarla Tek-Art Turizm'in sermayesindeki yüzde 16,4'lük payını sıfıra kadar indirmişti. Birleşme haberi üzerine TEKTU hisselerinin hızlı değer kaybettiği gözlend[/quo
volkan kardeş seni ilgiyle takip ediyorum...
ve çalışmalarını takdir ediyorum...ben tek tu yu 1.02 iken söyledim söylediğimin arkasındayım1.50 ucuz diyorum...bu bir bilgi paylaşımıdır..senin ve dost un sitesinde olmak ayrıcalıktır...çünkü goruyorum hep faydalı olmak için çaba içindesiniz..ben rızkın paylaştıkça artan bir yapıda olduğuna inanıyorum onun için söylüyorum...bugün agyo dan söz açtım...anlayana..ama innsanlar kazanınca '' ben '' kazandım der; kaybedince de yaktın beni lan'' der..biz bu siteyi en iyi güzel faydalı kazançlı bir site yapabiliriz...dürüst ve doğru oldukça ALLAH UTANDIRMASIN...