YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

ALTIN ÖĞÜT: Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.

TEKST - Tekstil Bank

Re: TEKST - Tekstil Bank

Mesaj Numarası:#10  İleti PEHLİVAN » 02 Oca 2009, 18:12

02.01.2009 - 15:56 - Ulusal Pazar

Tekstilbank

Tekstilbank’ın Satış Süreci Devam Ediyor
Soru: GSD Holding’in Tekstilbank’ı satma düşüncesi hala devam ediyor mu? Satışla ilgili son durum nedir?

Cevap: Anlaşma gereğince GSD Holding’in ana hissedarı olduğu Tekstil Bankası’ndaki paylarının bir kısmının yada tamamının satılması konusunda JP Morgan görüşmelerde bulunuyor.

GSD Holding, 2 Aralık 2009 günü yaptığı açıklamada yurtdışı piyasalarındaki olumsuz koşulların devam ettiğini bununla birlikte JP Morgan tarafından yürütülen görüşmelerin devam ettiği belirtildi.

Şirket yaşanmakta olan kriz nedeniyle muhtemel alıcılarla yapılmakta olan görüşmelerin sekteye uğradığını ancak bununla birlikte görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Öte yandan GSD Holding aday alıcı firmalarla imzalanan gizlilik sözleşmesine vurgu yaparak henüz duyuru yapmayı gerektirecek bir hususun olmadığını belirtti.
Kullanıcı avatarı
PEHLİVAN
Bin Başı
Bin Başı

Teşekkür etti: 0 defa
Teşekkür aldı: 0 defa

Mesaj Numarası:#11  İleti PEHLİVAN » 02 Oca 2009, 23:32

TEKSTİLBANK'TA SATIŞ SÜRECİ DEVAM EDİYOR

Tekstilbank paylarının kısmen ya da tamamen satışına ilişkin JP Morgan'ın temaslarının sürdüğü bildirildi.

GSD Holding A.Ş. tarafından İMKB'ye gönderilen açıklamada, kuruluşun ana hissedarı olduğu Tekstilbank AŞ.'de sahip olduğu payların tamamı veya bir kısmının muhtemel alıcılara satışı ile ilgili olarak yetkilendirdiği yatırım bankası JP Morgan PLC tarafından yürütülen sürecin, yurt dışı piyasa koşullarındaki olumsuzluk nedeniyle takvimdeki gecikmeye rağmen devam ettiği bildirildi.

Açıklamada, gizlilik sözleşmesi imzalanmış olan muhtemel alıcılarla JP Morgan PLC tarafından yürütülen temasların sürdüğü, ancak kamuya duyuru yapılabilecek herhangi bir aşamaya gelinmediği kaydedildi.
Kullanıcı avatarı
PEHLİVAN
Bin Başı
Bin Başı

Mesaj Numarası:#12  İleti YAĞMUR » 08 Oca 2009, 23:30

Tekstilbank, 31.12.2008 itibariyle 1.412olan personel sayısının bugün itibariyle 1.296'ya düştüğünü açıkladı....

*116 kişilik istihdam düşüşü, ancak bunlardan kaçının banka tarafından kaçının kendi isteğiyle ayrıldığı net değil...
Kullanıcı avatarı
YAĞMUR
Bin Başı
Bin Başı

Mesaj Numarası:#13  İleti GÜNCEL-HABER » 09 Oca 2009, 08:42

TEKSTİLBANK 116 KİŞİYİ İŞTEN ÇIKARDI

Satış sürecinde olan Tekstilbank son bir hafta içerisinde personel sayısını bin 412 kişiden bin 296 kişiye indirdi. işte operasyonun perde arkası...
Akbank'tan sonra Tekstilbank da toplu eleman çıkardı. Geçtiğimiz günlerde satış sürecinin devam ettiğini açıklayan banka, bugün İMKB'ye yaptığı açıklamada personel sayısını bin 412 kişiden bin 296 kişiye indirdiğini belirtti. Bankanın 31 Ekim'de de 20 çalIşanı ile yollarını ayırdığı konuşuluyor.
Diğer taraftan operasyonun devam edeceği konuşuluyor. Söylentilere bakılırsa bankaların personel çıkarıken bir seferde toplam çalışanların belirli bir yüzdesinden fazla eleman çıkarımına BDDK engeli olduğu söyleniyor. BU nedenle de eleman çıkarımın bu yılın ilk üç ayında da devam edeceği söyleniyor.
Kullanıcı avatarı
GÜNCEL-HABER
Bin Başı
Bin Başı

Teşekkür aldı: 1 defa

Mesaj Numarası:#14  İleti YAĞMUR » 22 Oca 2009, 14:51

***TEKST***İMKB GÜNLÜK BÜLTENİ ŞİRKET HABERLERİ- (21 OCAK 2009) Tekstil Bankası A.Ş.’nin 21.01.2009 tarihli yazısı aşağıya
çıkarılmıştır.

“Konu: Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri:VIII, No: 39 sayılı Tebliği
uyarınca yapılan açıklamadır.

Bankamızın 21.01.2009 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında;

1) Bankamızın “Yukarı Dudullu Keyap Çarşısı B-1 Blok No: 23
Dudullu-Ümraniye, İstanbul” adresinde faaliyet gösteren “Tekstil
Bankası A.Ş. Dudullu İMES Şubesi’nin, 02.02.2009 tarihinden itibaren
“Alemdağ Cad. No: 48 Ümraniye, İstanbul” adresinde faaliyet gösteren
“Tekstil Bankası A.Ş. Ümraniye Şubesi” ile birleştirilmesine,

2) Bankamızın “Gıda Çarşısı 1202/2 Sokak No: 2/B Yenişehir-Konak,
İzmir” adresinde faaliyet gösteren “Tekstil Bankası A.Ş.-Gıda
Çarşısı Şubesi”nin 02.02.2009 tarihinden itibaren “Mustafa Kemal
Caddesi No: 117/A Bornova, İzmir” adresinde faaliyet gösteren
“Tekstil Bankası A.Ş. Bornova Şubesi” ile birleştirilmesine karar
verilmiştir.”

(22/01/2009 - 08:42:18)
Kullanıcı avatarı
YAĞMUR
Bin Başı
Bin Başı

Mesaj Numarası:#15  İleti YAĞMUR » 05 Şub 2009, 11:19

***TEKST***İMKB GÜNLÜK BÜLTENİ ŞİRKET HABERLERİ- (04 ŞUBAT 2009) Tekstil Bankası A.Ş.’nin 03.02.2009 tarihli yazısı aşağıya
çıkarılmıştır.

“Konu: Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri:VIII, No: 39 sayılı Tebliği
uyarınca yapılan açıklamadır.

Açıklanacak özel durum: Bankamızın 03.02.2009 tarihli yönetim kurulu
toplantısında;

1) Bankamızın “Küçükçekmece Dairesi Fevzi Çakmak Mah. Kocabıyık Sok.
No: 12/1, 2, 3 Sefaköy-Küçükçekmece/İstanbul” adresinde faaliyet
gösteren “Tekstil Bankası A.Ş.-Sefaköy Şubesi”nin 16.02.2009
tarihinden itibaren “İkitelli Organize Sanayi Atatürk Bulvarı No:
208 Sicimoğlu İş Merkezi Giriş Kat İkitelli-Küçükçekmece/İstanbul”
adresinde faaliyet gösteren “Tekstil Bankası A.Ş.-İkitelli Şubesi”
ile birleştirilmesine,

2) Bankamızın “Özler Cad. Veli Gözcan İş Hanı No: 6/A Seyhan-Adana”
adresinde faaliyet gösteren “Tekstil Bankası A.Ş. Küçüksaat
Şubesi”nin, 16.02.2009 tarihinden itibaren “Cevat Yurdakul Cad.
Cemal Paşa Mah. No: 65 Sular Plaza İş Merkezi Adana” adresinde
faaliyet gösteren “Tekstil Bankası A.Ş.-Adana Şubesi ile
birleştirilmesine, karar verilmiştir.”

(05/02/2009 - 08:51:42)
Kullanıcı avatarı
YAĞMUR
Bin Başı
Bin Başı

Mesaj Numarası:#16  İleti YAĞMUR » 24 Şub 2009, 12:33

***TEKST*** Tekstil Bankasi A.S.'nin 23.02.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Yonetim Kurulu'nun kar dagitim hakkindaki onerisi: 23/02/2009 tarihli Yonetim Kurulu toplantisinda, Bankamizin 16 Mart 2009 tarihinde yapilmasina karar verilen Olagan Genel Kurul Toplantisi gundeminin 6. maddesiyle ilgili olarak; 2008 yili Bilanco karimizi teskil eden 12.579.353 TL'nin asagidaki tabloda belirtildigi sekilde 1. tertip kanuni yedek akce ayrildiktan sonra, bakiye karin tamaminin olaganustu yedek akcelere aktarilmasi ve yedek akcelerin kullanimiyla ilgili Yonetim Kurulu'na yetki verilmesine iliskin onerimizin Olagan Genel Kurul'un onayina sunulmasina karar verilmis olup, kar dagitim tablosu ektedir. Kar Dagitimi Hakkindaki Onerimiz: 2008 yili bilanco karimizi teskil eden 12.579.353 TL'nin asagidaki sekilde dagitilmasini ongormekteyiz. 2008 yili Dagitilabilir Bilanco Kari: 12.579.353 TL 1. %5 Kanuni Yedek Akcelere (T.T.K.Md. 466/1): 628.967,65 TL 2. Olaganustu Yedek Akcelere (T.T.K.Md. 467): 11.950.385,35 TL " Kar dagitim tablosu Gunluk Bulten ekinde ve internet sitemizin "Sirketler" bolumunde yayinlanacaktir. ***TEKST*** (24/02/2009 - 09:03:54)
Kullanıcı avatarı
YAĞMUR
Bin Başı
Bin Başı

Mesaj Numarası:#17  İleti YAĞMUR » 24 Şub 2009, 12:33

***TEKST*** Tekstil Bankasi A.S.'nin 23.02.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "2009 ve Izleyen Yillara Iliskin Kar Dagitim Politikasi 23.02.2009 tarihli Yonetim Kurulu toplantisinda, Kurumsal Yonetim Ilkeleri cercevesinde Bankamizin 2009 yili ve izleyen yillara iliskin kar dagitim politikasinin 16 Mart 2009 tarihinde yapilacak Olagan Genel Kurul'da pay sahiplerinin bilgisine sunulmak uzere asagidaki sekilde belirlenmesine karar verilmistir. 2009 ve Izleyen Yillara Iliskin Kar Dagitim Politikasi Bankamizin sektor icindeki hedeflerine yonelik buyumesi de gozonunde bulundurularak yatirim ve finansman ihtiyaclari isiginda, Bankacilik Kanunu, Turk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasasi Kanunu ve ilgili yasal mevzuat ile Ana sozlesmemizdeki hukumler cercevesinde, karlarin bunyede tutulmasi yoluyla buyumenin finansmani icin olaganustu yedeklerde biriktirilerek ic kaynaklardan bedelsiz sermaye artirimlarinda pay olarak dagitilmasi esasina dayali temel bir kar dagitim politikasi benimsenmistir. Bu politika, Sermaye Piyasasi Kurulu'nun kar dagitimiyla ilgili duzenlemeleri ve Bankamizin likidite durumu gozetilerek her yil tekrar degerlendirilecektir. " ***TEKST*** (24/02/2009 - 09:03:56)
Kullanıcı avatarı
YAĞMUR
Bin Başı
Bin Başı

Mesaj Numarası:#18  İleti YAĞMUR » 24 Şub 2009, 12:34

***TEKST*** Tekstil Bankasi A.S.'nin 23.02.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "16.03.2009 tarihinde yapilacak Olagan Genel Kurul Toplantisi Bankamizin 23.02.2009 tarihli Yonetimkurulu toplantisinda; Bankamizin 2008 yili faaliyet donemine iliskin Olagan Genel Kurul Toplantisinin asagida gosterilen gundem maddelerini gorusmek uzere 16 Mart 2009 Pazartesi gunu saat 11:30'da Bankanin merkezinin bulundugu "Buyukdere Caddesi, No:63 Maslak, Istanbul adresinde yapilmasi, toplantiyla ilgili ilanin Turkiye Ticaret Sicili Gazetesi'nde ve Istanbul'da yayinlanan gunluk bir gazetede yaptirilmasi, Ana Sozlesmemiz hukumleri cercevesinde pay sahiplerinin toplantiya davet edilmesi ve ayrica Bankacilik Duzenleme ve Denetleme Kurumu'na, T.C. Sanayi ve Ticaret Bakanligi Istanbul Il Mudurlugu, Istanbul Menkul Kiymetler Borsasi Baskanligi ve Merkezi Kayit Kurulusu'na toplantinin yapilacagi yer, tarih ve gundeminin bildirilmesi, gerekli formalitelerin ifa ve ikmali icin Genel Mudurlugumuzun yetkili kilinmasina karar verilmistir. " Genel Kurul Gundemi Gunluk Bulten ekinde yayinlanacaktir. ***TEKST*** (24/02/2009 - 09:03:25)
Kullanıcı avatarı
YAĞMUR
Bin Başı
Bin Başı

ÖncekiSonraki

T GRUBU HİSSE SENETLERİ

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir