YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

ALTIN ÖĞÜT: Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.

MR_DİVER'in Analiz ve paylaşım SAYFASI

Borsa seans içi sohbetleri

Re: MR_DİVER'in Analiz ve paylaşım SAYFASI

Mesaj Numarası:#10  İleti gulan5561 » 17 Haz 2010, 15:37

hayırlı olsun hoşgeldiniz.
ben de zaman zaman bu siteye geliyorum dilerim yatırımcı arkadaşlara faydamız olu r diye düşünüyorum benim bu hafta favorilerim TEKFK-EDİP-KRTEK,YATAŞ VE FENER öncelik sırasına göre sıraladım ilgilenen arkadaşların dikkatine sunulur.
gulan5561
Çavuş
Çavuş

Teşekkür etti: 0 defa
Teşekkür aldı: 0 defa

Mesaj Numarası:#11  İleti mr_diver » 17 Haz 2010, 19:47

gulan5561 yazdı:hayırlı olsun hoşgeldiniz.
ben de zaman zaman bu siteye geliyorum dilerim yatırımcı arkadaşlara faydamız olu r diye düşünüyorum benim bu hafta favorilerim TEKFK-EDİP-KRTEK,YATAŞ VE FENER öncelik sırasına göre sıraladım ilgilenen arkadaşların dikkatine sunulur.

sizde hoş geldiniz inşallah hayırlı olur .hafta listlerini hafta sonu pazar 15-16 ya kadar yaınlamayı düşünüyorum geeldede cmrts gece yayınladım (hoş daha 2 hafta yayınladım ama) böylece site ziyaretçilerinin durum değerlendirmesi yapmasına fırsat vermiş olurum.sizlerde görüşlerime katılıyorsanız hafta listelerini pazar günü yayınlarsınız tabii dilerseniz.günlük listede yayınlarız isterseniz
mr_diver
On Başı
On Başı

Teşekkür aldı: 1 defa

Mesaj Numarası:#12  İleti mr_diver » 17 Haz 2010, 22:59

cuma gününün analizleri
froto-kervt-burva-merko-snpam-tskb. son gün volesi olabilirler kar satışlarına dikkat edilmesi grekebilir.diğer haftanın analizleri değil sadece 1-2 seanlık analizler dir.diğer hafta analizleri hafta sonu yayınlanacaktır.

Bütün İSLAM Aleminin REGAİB KANDİLİ Mübarek olsun Allah tüm dualarımız kabul günahlarımızı af eylesin herkese hayırlı ve bol kazançlar...

ÖZELLİKLE BELİRTEYİM YTD.(YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR)

UYARI: Bu bölümde yer alan görüş ve yorumlar tamamen mr_diver in kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere ve yorumlara dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Yatırımcıların verecekleri yatırım kararları ile bu sitede bulunan veriler, görüş ve bilgi arasında bir bağlantı kurulamayacağı gibi, söz konusu yorum/görüş/bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan site yöneticileri ve mr_diver sorumlu tutulamaz.
mr_diver
On Başı
On Başı

Mesaj Numarası:#13  İleti mr_diver » 17 Haz 2010, 23:32

gulan5561 yazdı:hayırlı olsun hoşgeldiniz.

TEKFK-DÜŞÜŞÜNE CUMA GÜNÜ DEVAM EDEBİLİR HAFTA İÇİ ALACAĞI POZİSYONA BAKILMALI ...
EDİP- bu haftaki listem de vardı.yoluna devam edebilir cuma günkü pozisyonu önemli...

KRTEK-Bu bntta yoluna bir müddet daha devm edbilir...ilerisi için takibe alınmalı...

YATAŞ-iyi bir çıkıştan sonra kar satışı geldi ama yolu açık olabilir grafik iii....

FENER-beklentiye cvp vermedi sezon sonuna kadar bu bantta dvm edebilir....

UYARI: Bu bölümde yer alan görüş ve yorumlar tamamen mr_diver in kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere ve yorumlara dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Yatırımcıların verecekleri yatırım kararları ile bu sitede bulunan veriler, görüş ve bilgi arasında bir bağlantı kurulamayacağı gibi, söz konusu yorum/görüş/bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan site yöneticileri, mr_diver ve gulan5561 sorumlu tutulamaz.
mr_diver
On Başı
On Başı

Mesaj Numarası:#14  İleti uabaci » 18 Haz 2010, 15:53

hayırlı olsun
uabaci
Teğmen
Teğmen

Teşekkür etti: 1 defa

Mesaj Numarası:#15  İleti mr_diver » 20 Haz 2010, 01:59

uabaci yazdı:hayırlı olsun

saol üstad inşallah hayırlı olur...!
mr_diver
On Başı
On Başı

Mesaj Numarası:#16  İleti mr_diver » 20 Haz 2010, 02:10

ADANA-ASYAB-AKENR-CIMSA-EGPRO-ENKAI-FROTO-FVORI-GOODY-KERVT-KLBMO-RANLO-DNZYO-DOHOL-SONME-SNPAM
LİSTE ÜZERİNDE ÇALIŞMALAR DVM EDİYOR TEKNİK BİR AKSAKLIK GECİKMELERE YOL AÇTI HERKESTEN ÖZÜR DİLERİM ŞİMDİDEN .LİSTE ÜZERİNDE AÇIKLAMALI ÇALIŞMAYI YARIN YAYINLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM EĞER BİR AKSAKLIK OLAMAZSA .(LİSTE ÜZERİNDE GİRDİ - ÇIKTILAR OLABİLİR).internet iyide bide böyle yapmasa 2 gündür deliye döndüm umarım yarın böyle olmaz yoksa açıklamalı listede aksar ben dahada üzülürm.TÜM BABALARIN ,BABALAR GÜNÜ KUTLU OLSUN (BABA OLMAK GÜZEL ŞEY BEAAA)

UYARI: Bu bölümde yer alan görüş ve yorumlar tamamen mr_diver in kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere ve yorumlara dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Yatırımcıların verecekleri yatırım kararları ile bu sitede bulunan veriler, görüş ve bilgi arasında bir bağlantı kurulamayacağı gibi, söz konusu yorum/görüş/bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan site yöneticileri ve mr_diver sorumlu tutulamaz.
mr_diver
On Başı
On Başı

Mesaj Numarası:#17  İleti mr_diver » 20 Haz 2010, 14:43

ADANA=Çıkışına bu haftada devam edebilir kar satışlarına ikkat eilmesi gerekir
ASYAB=Bu haftanın flaşlarından olabilir.çıkışına devam edebilir

AKENR=1-2 seans düşüş gerçekleşebilir.salı/çrşmba sonrası trende girebilir.

CIMSA=çıkış trendine devam edebilir.OV ve UV de iii

FROTO=OV ve UV de ii KV de kar satışları gelsede çıkışına devam edebilir.

GOODY=bandının altında bir grafik band içine girebilir ekmek üstü yağ olabilir.

RANLO=çıkışına ve flaş yapmaya dvm edebilir kar satışlarına dikkat edilmesi gerekir

SONME=geçen hafta listemde olup yazmaya çekindiğim bir hisse ama falaşına devam edebilir.ekmek üstü yağ bal krema yapabilir

SNPAM=cuma günkü listemde idi çıkışına devam edebilir.kar satışlarına dikkat edilmesi gerekir

LİSTEMİ ANCAK BU KADAR DARALTABİLDİM DAHA AZIDA ZATEN İYİ DEĞİLDİR MALUM SPEK OLMA DURUMU SEÇİM SİZİN HAYIRLI BOL KAZANÇLAR

TÜM BABALARIN BABALAR GÜNÜ KUTLU OLASUN

mr_diver
On Başı
On Başı

Mesaj Numarası:#18  İleti mr_diver » 20 Haz 2010, 23:01

[quote="mr_diver"]cuma gününün analizleri
froto-kervt-burva-merko-snpam-tskb. son gün volesi olabilirler kar satışlarına dikkat edilmesi grekebilir.diğer haftanın analizleri değil sadece 1-2 seanlık analizler dir.diğer hafta analizleri hafta sonu yayınlanacaktır.

Bütün İSLAM Aleminin REGAİB KANDİLİ Mübarek olsun Allah tüm dualarımız kabul günahlarımızı af eylesin herkese hayırlı ve bol kazançlar...

EEEEEY AHALİİİİİ yorumlara tepkiniz yok tamam anladım ama özel günlere neden tepkiniz yok yaaw kandil dedik yok babalar günü dedik yok burası paylaşımdan çok herkessin tek başına öttüğü yer galiba benden bu kadar arkadaş herkes kendine iyi baksın hayırlı bol kazançlar ne diyem daha:kızgın ......
mr_diver
On Başı
On Başı

ÖncekiSonraki

Seans Salonu

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 8 misafir