gulan5561 yazdı:hayırlı olsun hoşgeldiniz.
ben de zaman zaman bu siteye geliyorum dilerim yatırımcı arkadaşlara faydamız olu r diye düşünüyorum benim bu hafta favorilerim TEKFK-EDİP-KRTEK,YATAŞ VE FENER öncelik sırasına göre sıraladım ilgilenen arkadaşların dikkatine sunulur.
TEKFK-DÜŞÜŞÜNE CUMA GÜNÜ DEVAM EDEBİLİR HAFTA İÇİ ALACAĞI POZİSYONA BAKILMALI ...
EDİP- bu haftaki listem de vardı.yoluna devam edebilir cuma günkü pozisyonu önemli...
KRTEK-Bu bntta yoluna bir müddet daha devm edbilir...ilerisi için takibe alınmalı...
YATAŞ-iyi bir çıkıştan sonra kar satışı geldi ama yolu açık olabilir grafik iii....
FENER-beklentiye cvp vermedi sezon sonuna kadar bu bantta dvm edebilir....
ÖZELLİKLE BELİRTEYİM YTD.(YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR) UYARI: Bu bölümde yer alan görüş ve yorumlar tamamen mr_diver in kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere ve yorumlara dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Yatırımcıların verecekleri yatırım kararları ile bu sitede bulunan veriler, görüş ve bilgi arasında bir bağlantı kurulamayacağı gibi, söz konusu yorum/görüş/bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan site yöneticileri, mr_diver ve gulan5561 sorumlu tutulamaz.