YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
ALTIN ÖĞÜT: Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.
Borsa seans içi sohbetleri
Mesaj Numarası:#2
samyeli55 » 17 Ekm 2010, 20:53
sn dostsoros bu konuda da bizi bilgilendireceğiniz için teşekkürler şuan hiçbir kurumla işlem yapmıyorum ama araştırıyorum sanırım bu kurumlar yurtdışında ve spk tarafından denetlenmiyor açıkçası bir kurumda karar kılamadım ama arkadaşlarımdan bazıları iforex ile çalışmaktalar
-

samyeli55
- Teğmen

-
- Teşekkür etti: 0 defa
- Teşekkür aldı: 1 defa
Mesaj Numarası:#3
samyeli55 » 18 Ekm 2010, 22:34
alparide de sorun yaşayan arkadaşlar olmuş ama al birini vur ötekine hangisi daha çok adını duyurursa müşteri sayısı bir o kadar artmakta sn volkan siz ulukartal finans ile görüştünüz mü
-

samyeli55
- Teğmen

-
- Teşekkür aldı: 1 defa
Mesaj Numarası:#4
ismailuzel » 03 Oca 2011, 09:23
Merhaba forex firması seciminde zorlanan arkadaşlar için Boston Merchant Financial (BMFN) şirketini tvsiye edebilirim . detaylı bilgi isteyen olursa yrdımcı olurum
-
ismailuzel
- Er
-
- Teşekkür aldı: 0 defa
Mesaj Numarası:#5
Serhan Saygın » 27 Oca 2011, 12:02
14.00
Merhaba,
Güncel Borsa olarak bu forumdan sorumlu olan ve kurumumuz hakkında herhangi bir sorununuz ya da paylaşmak istediğiniz bilgi olduğunda iletişime geçebileceğiniz kişiGüncel Borsa Forumunun sistemidir..
İlginize şimdiden teşekkürler.
Serhan Saygın
-
Serhan Saygın
- Er
-
Mesaj Numarası:#6
onderxticaret » 21 Arl 2011, 01:28
Lider forex, bir kaç ay önce bir mail aldım. SPK tarafından izin verilene kadar platformlarımız kapalı kalacaktır diye. Hesabımdaki parayı istediğim zaman alabileceğimi söylediler. Uzun zaman geçti, bende paramı aldım. Diğer forex firmaları işlem yapıyor mu hala.
-
onderxticaret
- Er
-
Seans Salonu
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyenler: Google [Bot] ve 8 misafir