YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

ALTIN ÖĞÜT: Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.

BENİM PÖRTFÖYÜM

Borsa seans içi sohbetleri

BENİM PÖRTFÖYÜM

Mesaj Numarası:#1  İleti 06cengiz » 13 Haz 2009, 13:30

-mERHABA ARKADAŞLAR BU HAFTA İÇİN KENDİ PÖRTFÖYEMDE DE BULUNAN HİSSELERİ AYRINTILARA GİRMEDEN YAZMAK İSTİYORUM. AMAÇ HERKESİN KAZANMASI ZATEN BU SİTE VE BU KADAR YAZILANLARIN HEPSİ KY LERİN KAZANMASI İÇİN. KURDA KUŞA YEM OLMAMAK İÇİN.

KCHOL CUMA KAPANIŞ 4.12 BURAYA 4.50 LERDEN GELDİ VEDÜŞÜŞÜNÜ TAMAMLADI GİBİ. ZİRA YAPILAN İNCELEMELER CEZA VS. DEDİKODULARI VAR. ALDIRIŞ ETMEYİN ZİRA BİR DOĞAN GRUBU İLE KIYASLAMAYIN. EL ALTINDAN TOPLUYORLAR ÇOK SÜRMEZ TEKRAR YERİNE OTURUR. EN KISA HEDEF 4.50

THYAO BU HİSSE İÇİN BİRÇOK KEZ YAZDIM. BU HAFTA BEDELSİZİ VARDI ANCAK EVRAK EKSİKLİĞİ NEDENİ İLE ERTELENDİ. KESİNLİKLE KÜÇÜK YATIRIMCIYI ÜZMEYECEK BİR HİSSEDİR. BEDELSİZİ %400 HİSSENİN PİYASA DEĞERİNE GÖRE ŞUAN ENAZ 20.000 DE OLMASI GEREKİR.

BU HAFTA İÇİN AYRICA BANKALARDAN ÜMİTLİYİM ZİRA ENDEKSİ 37.000 GÖREVEK İSEK BU BANKALARLA OLACAKTIR. KISA VADELİ ALIM SATIMLAR İÇİN YAPRAKLI BANKA, İŞCTR, HALK VE SON YÜKSELİŞE AYAK UYDURAMAYAN CUMA GÜNÜ ALICISI BULUNAN VAKBN (VAKIFBANKA DİKKAT EDİLMELİ GEÇEN HAFTA NEREDEN BULUNDUĞU BELLİ OLMAYAN VE ÖDÜNÇ ALINAN HİSSELERİ 1.98 ARALIĞINDAN SATIP AŞAĞI ÇEKTİLER CUMA GÜNÜ DAYANAMADILAR VE 2.03 E GELDİ) BURADA TUTUNURSA HEDEF ENAZ 2.20

MERKO FENA DURMUYOR GİBİİ????

UZUN VADE İÇİN PARKTE VE KOZAYI ŞİDDETLE ÖNERİYORUM. BİR KRİZ DAHA YAŞANMAZ İSE ŞUANKİ FİYATLARININ İKİ KATINDA SENEYE GÖRÜŞÜRÜZ... (AZCIK KUMAR)

İSFİN TAHTADA ÇOK ALSATÇI VAR HIZLI HAREKET EDİYORLAR ANCAK BEDELSİZ VEREBİLMESİ İÇİN 1.00 ÜZERİNE ÇIKABİLMESİ GEREKİYOR. ALSAT İÇİN İÇİN 0,93-0,94 ARALIĞINDAN ALINIP 0,96 RAHAT VERİLEBİLİR. AZICIK SABIR DERSENİZ GELECEĞİ GÜZEL.

HERKESE BOL KAZANÇLAR.

06cengiz adlı üyeye teşekkür edenler :
lord440
06cengiz
Ast Subay
Ast Subay

Teşekkür etti: 4 defa
Teşekkür aldı: 8 defa

Re: BENİM PÖRTFÖYÜM

Mesaj Numarası:#2  İleti 06cengiz » 13 Haz 2009, 13:33

ALYAĞ AL VERİYOR GİBİ SUSKUN KALDI
06cengiz
Ast Subay
Ast Subay

Mesaj Numarası:#3  İleti 06cengiz » 13 Haz 2009, 23:35

ALINTI HABER
EKK, ÖTV ve KDV indiriminin uzatılmasıyla ilgili dünkü toplantısında otomotiv sektöründe indirimin 3 ay uzatılması yönünde görüş bildirdi. Karar 16 Haziran’dan önce çıkacak.

Ekonomİ Koordinasyon Kurulu 6 gün sonra sona erecek olan ÖTV ve KDV indirimlerini görüştü. Başbakan Yardımcısı Ali Babacan başkanlığında toplanan EKK’ya Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün ile ilgili kurumların üst düzey yöneticileri katıldı. Toplantının ana konusunu otomotiv, beyaz eşya, mobilya ve konut sektörüne getirilen vergi indirimlerine ilişkin değerlendirmeler oluşturdu. Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, konuyla ilgili “Uygulamanın bitim tarihi olan 16 Haziran’a bir ya da iki gün kala kararımız netleşir, açıklama yaparız” dedi.

Önceki hafta uygulama sonuçlarıyla ilgili çalışma yapması konusunda görevlendirilen Maliye Bakanlığı’nın EKK’ya bilgi sunduğu öğrenildi. Bu kapsamda bakanlık, otomotivde uygulanan ÖTV indiriminin yüzde 42’yi aşan oranda gelir sağlandığı, ancak beyaz eşya ve elektronikte yüzde 6’ya varan oranda bir düşüş olduğunu ortaya koydu. Sözkonusu rapor ışığında ekonomi yönetiminin eğilimi de şekillenmeye başladı.

Beyaz eşya ve elektronikte bitecek

Buna göre EKK’daki genel eğilimin otomotiv sektöründeki ÖTV indirimini 3 ay daha devam ettirmek yönünde olduğu belirtiliyor. Ancak beyaz eşya ve elektronikte uygulanan ÖTV indiriminin kesilmesi düşünülüyor.

Öte yandan ekonomi yönetiminde konut ve mobilyada uygulanan KDV indiriminin de sürmesinden yana bir eğilimi olduğu belirtildi. Babacan, uygulamanın hangi sektörlerde, nasıl bir sonuç verdiğine detaylı olarak bakılacağına, ekonomide bir hareketlilik getiren ürünlerde bu uygulamanın sürdürülebileceği “ cevabını vermişti.
06cengiz
Ast Subay
Ast Subay

Mesaj Numarası:#4  İleti 06cengiz » 13 Haz 2009, 23:38

YUKARIDA BAHSERİLEN HABER IŞIĞINDA;

OTOMOTİV HİSSELERİ ALIM YÖNÜNDE İZLENEBİLİR.

BİRDE YURTDIŞINDAKİ ENERJİ HABERLERİNİ TAKİP EDENLER İÇİN TEŞVİKLER YATIRIMLAR DESTEKLER VS. ENERJİ HİSSELERİNİ DESTEKLEYEBİLİR. (PRKTE) UZUN VADE İÇİN GETİRİSİ ÇOK YÜKSEK OLABİLİR.

BU HAFTA İÇİN PETROL OFİSİ İZLENEBİLİR.
06cengiz
Ast Subay
Ast Subay

Mesaj Numarası:#5  İleti platinn » 14 Haz 2009, 14:59

Cengiz hocam turizm sektorunde kdv'nin %1e indirilmesi gibi bir haber dolasiyor, size bir duyum geldi mi?
Dikkat ederseniz son gunlerde turizm sektoru hisseleri cok areketliydi

NTTUR, TEKTU, MARTI da beklentiniz var mı
platinn
Ast Subay
Ast Subay

Teşekkür etti: 0 defa
Teşekkür aldı: 0 defa

Mesaj Numarası:#6  İleti platinn » 14 Haz 2009, 15:01

Hocam bir de aklıma sey geldi: Gecenlerde RUS bi milyarder ANtalyada otel acti ya, onların istihbaratı sağlamdır acaba boyle bir vergi indirimine guvenerek de acmis olabilir mi?
platinn
Ast Subay
Ast Subay

Mesaj Numarası:#7  İleti fizan19 » 14 Haz 2009, 15:07

tek tu al diğerlerini unut...bana dua edersin...
fizan19
Teğmen
Teğmen

Mesaj Numarası:#8  İleti platinn » 14 Haz 2009, 15:38

fizan hocam teşk :)

umarım beddua etmem :)
platinn
Ast Subay
Ast Subay

Mesaj Numarası:#9  İleti platinn » 14 Haz 2009, 15:38

fizan sizce pzts tektu yuksekten mi açılır

Bir de grafiklerden bana NTTUR ciddi sıkışmışgibi geliyor ben onda bir patlama bekliyorum
platinn
Ast Subay
Ast Subay

Sonraki

Seans Salonu

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 8 misafir