YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

ALTIN ÖĞÜT: Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.

Ali TURAN ile Piyasaların Bilimsel Analizi

Borsa seans içi sohbetleri

Re: Ali TURAN ile Piyasaların Bilimsel Analizi

Mesaj Numarası:#82  İleti PEHLİVAN » 12 Mar 2011, 09:03

hayırlı olsun başarılar

TURKİSH TRADER PEHLİVAN
Kullanıcı avatarı
PEHLİVAN
Bin Başı
Bin Başı

Teşekkür etti: 0 defa
Teşekkür aldı: 0 defa

Mesaj Numarası:#83  İleti BORSASEVER » 13 Mar 2011, 20:49

Hocam ihlasta yön aşağı mı yukarı mı?
En son BORSASEVER tarafından, 15 Mar 2011, 22:10 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
BORSASEVER
Er

Mesaj Numarası:#85  İleti ayabenzer1972 » 13 Mar 2011, 21:00

dost hocam tekrardan aramıza döndüğünüz için teşekkürler. var olun. sizde olmasanız hala dediğiniz gibi millet gibi 56000 54000 leri bekliyorduk. tabiki şimdide saç baş ı yolmustuk.
Kullanıcı avatarı
ayabenzer1972
Üs Teğmen
Üs Teğmen

Mesaj Numarası:#86  İleti BORSASEVER » 13 Mar 2011, 21:06

Kusura bakmayın,yazıyı eşim benden habersiz yazmış.Bir daha olmaz.Sizi sürekli takip ediyorum.Yorumlarınızı ve analizlerinizi beğeniyle takip ediyorum.Selmlar,saygılar.
BORSASEVER
Er

Mesaj Numarası:#87  İleti Ali TURAN » 14 Mar 2011, 23:54

Önemli olgu nedir biliyor musunuz . Bilmediğiniz denemediğiniz ve sadece kulaktan doğma bilgiler yada psıkolojık baskı altında açıklanmış gerçekler karşısında ki fikirleri başkasına empoze etmeye çalışmanın ne kadar abudik bir olgu olduğudur.

Hiç boş yere kimseyle tartışmaya girme niyetinde değilim ancak 20. yüzyılın en büyük aydınlanma çağının ve insanoğlunun 20 yüzyıl içerisinde en üretken olduğu çağı incelemenizi ve bu çağın en önemli olgusunun ne olduğunu çok dikkatle incelemeniz gerekir. Bu incelemeyi yaparken kendinizi tüm önyargılardan sıyırmalı ve sadece inceleme amaçlı yapmalısınız.

Ondan sonra neyin ne olduğunu görebilirsiniz , belki..BELKİ BU BORSA 160.000 OLACAK KİM BILIR BELKİ 260.000
GLOBAL DUNYADA ŞARTLARIN HER SANIYE GELEN VERILERLE DEGIŞTIGI PIYASALARDA ENDESKIN

56.500 LERE (54) DEĞIL RISK ALDIM..ZAMANLAMA AÇISNDAN YANILDIM .....TUM YATIRIMCILARDAN OZUR DILERIM..

56500 ONGORSUNDEN VAZMI GECTIM BEN SADECE ENDEKS UCUYOR KAÇIYOR MALSIZ KALDIK DIYENLERDEN OZUR DILIYORUM ...ENDESKIN HIÇ BIR YERE GITTIGI YOK

KIMSENIN PARASINA HIPOTEK KOYMADIK

AMA BENIM GRAFIK ANLAYIŞIM BU ENDESKIN 56500 E DEGMEK ZORUNDA OLDUGU..

BU ARADA

AKFEN LISTEMDE

Ali TURAN
On Başı
On Başı

Mesaj Numarası:#89  İleti ayabenzer1972 » 16 Mar 2011, 10:37

Ali TURAN yazdı:Önemli olgu nedir biliyor musunuz . Bilmediğiniz denemediğiniz ve sadece kulaktan doğma bilgiler yada psıkolojık baskı altında açıklanmış gerçekler karşısında ki fikirleri başkasına empoze etmeye çalışmanın ne kadar abudik bir olgu olduğudur.

Hiç boş yere kimseyle tartışmaya girme niyetinde değilim ancak 20. yüzyılın en büyük aydınlanma çağının ve insanoğlunun 20 yüzyıl içerisinde en üretken olduğu çağı incelemenizi ve bu çağın en önemli olgusunun ne olduğunu çok dikkatle incelemeniz gerekir. Bu incelemeyi yaparken kendinizi tüm önyargılardan sıyırmalı ve sadece inceleme amaçlı yapmalısınız.

Ondan sonra neyin ne olduğunu görebilirsiniz , belki..BELKİ BU BORSA 160.000 OLACAK KİM BILIR BELKİ 260.000
GLOBAL DUNYADA ŞARTLARIN HER SANIYE GELEN VERILERLE DEGIŞTIGI PIYASALARDA ENDESKIN

56.500 LERE (54) DEĞIL RISK ALDIM..ZAMANLAMA AÇISNDAN YANILDIM .....TUM YATIRIMCILARDAN OZUR DILERIM..

56500 ONGORSUNDEN VAZMI GECTIM BEN SADECE ENDEKS UCUYOR KAÇIYOR MALSIZ KALDIK DIYENLERDEN OZUR DILIYORUM ...ENDESKIN HIÇ BIR YERE GITTIGI YOK

KIMSENIN PARASINA HIPOTEK KOYMADIK

AMA BENIM GRAFIK ANLAYIŞIM BU ENDESKIN 56500 E DEGMEK ZORUNDA OLDUGU..

BU ARADA

AKFEN LISTEMDE

sayın turan nasıl 56500 e değmek zorunluluğu bu bir açıklama rica edebilirmiyiz. aylar sonra olur diye düşünüyorsanız öngörünüzün hiçbir anlamı kalmıyor ,atı alan üsküdara vardı bile endeks 65100 e geldi bile ?
Kullanıcı avatarı
ayabenzer1972
Üs Teğmen
Üs Teğmen

Mesaj Numarası:#90  İleti hhaseken » 16 Mar 2011, 11:01

Sayın Ali Turan herkesin kendisine göre süreçleri vardır bu tip piyasalarda bu tanımlar kişi den kişiye değişmektedir. Ayabenzer1972 yorumu gibi süreçlerinizi tam olarak ortaya koyarsanız bir tepkide almamış olursunuz.
hhaseken
Er

Önceki

Seans Salonu

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 8 misafir