YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
ALTIN ÖĞÜT: Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.
Mesaj Numarası:#28
estonsedatte » 26 Eyl 2009, 18:44
volkan.uzun yazdı:estonsedatte yazdı:6.75 maliyetle tutmaya devam ediyorum. cok ümitliyim yanlızca düğmeye basılması gerek herseyşyle daha yukarısını hak ediyo. bu hissde kazanacağıma inanıyorum.
ne düğmesiymiş bu yaw bir türlü basilmiyi, o kadar sana senet önerdik trnsk, memsa bi dinlemedin be sedat..
Allah askına volkan yaa. dediğin kağıtların hepsi gözaltında akibeti belli olmayan kağıtlar. risk fazlaysa gelirde fazla olur ama bence hiç gerek yok. aç tum forum sitelerinin tahtası kapanmıs hisseler saylarını oku ders al. önceki yapılan hatalardan neler kaybedildiğini. her kağıt umutla alınır. kimse 2 gun sonra batacak tahtaya girmez. o insanlarda sağdan soldan duyduğu beklentilere inanıp o tahtaları aldılar şimdi paraları kocaman sıfır 0. cok para illa göz altındaki tahtalarda kazanılcak diye bi kual yok. sen istediğini al sat ama bu tarz tahları insanlara önrmekten vazgec. vebalin buyuğunu alma. okan diyordun bynimi yedin al al al diye, ama yukarıdaki mesaja yanlızca kazandıklarını yazmıssın. neyse uzatmıyayım. bana bu sekilde cevap vermeden önce, kendi yatırımlarını değerlendir. keske memsa trnsk, klimasan kadar sağlam bir hisse olsa. olada binlerce insan işsiz olmasa.
-
estonsedatte
- Teğmen

-
- Teşekkür etti: 2 defa
- Teşekkür aldı: 3 defa
Mesaj Numarası:#29
estonsedatte » 30 Eyl 2009, 23:24
6.60-6.90 arasına adeta demir attı. umudum yukarı kırıcak bu bandı. bizdede sağlam sabır var bekliyoruz. sonunda kazananlardan olacağım inş. klmsn bu fiyatlarda durduğu sürece beklenecek tahta.
-
estonsedatte
- Teğmen

-
Mesaj Numarası:#30
estonsedatte » 01 Ekm 2009, 18:03
neyseki ilk hareketini cekti

ve vedalastık.
-
estonsedatte
- Teğmen

-
Mesaj Numarası:#31
altıncıhis » 11 Ekm 2009, 21:20
estonsedatte yazdı:neyseki ilk hareketini cekti

ve vedalastık.
BENCE TEKRAR BULUŞMA ZAMANIDIR....10 ÜZERİNE HADİ BAKALIM.
-

altıncıhis
- Teğmen

-
- Teşekkür etti: 0 defa
- Teşekkür aldı: 0 defa
Mesaj Numarası:#32
estonsedatte » 12 Ekm 2009, 23:44
altıncıhis yazdı:estonsedatte yazdı:neyseki ilk hareketini cekti

ve vedalastık.
BENCE TEKRAR BULUŞMA ZAMANIDIR....10 ÜZERİNE HADİ BAKALIM.
doğru diyosun dostum. hele su endexin akibetini bi görelim. 6.80 altından zıplarım tekrar. gerci klmsn gibi tahtada 2-3 kademenin hesabını yapmamak laızm. temel olarak cok sağlam. 9 aylıktada ii kar acıklarsa ilk nefesini 10 da alır.
-
estonsedatte
- Teğmen

-
Mesaj Numarası:#33
atamuske » 15 Kas 2009, 23:40
klmsn 7.20 maliyetlenmem var 9 aylık ta iyi geldi ama bir hareket yok ve en son cuma yine aşağı hareket vardı. bir fikri olan varmı ? Acil para lazım ufak ufak çıkıyorum ama çok zarar veriyor. lütfen bir tavsiye
-
atamuske
- Er
-
Mesaj Numarası:#34
altıncıhis » 16 Kas 2009, 20:26
İHTİYAÇ OLAN PARA İLE BORSAYA GİRİLMEZ DOSTUM....BEKLİYORUZ HAREKETİNİ AMA ....ZAMANI BELLİ OLMAZ ...BİR KAĞIDIN BİR YILDA KAZANDIRDIĞINI BİR HAFTADA YAPACAK POTANSİYELDE.SEND FARKINDASIN !!!
-

altıncıhis
- Teğmen

-
Mesaj Numarası:#35
CENGİZ61 » 16 Kas 2009, 22:02
5.95 benim maliyetim 5.50 seviyelerine kadar tekrar geri çekilebilir senet üzerinde aşırı baskı var az da olsa günlük satışlar var tabi bu hisse için önemli değil 5.50 seviyelerine gelse de rahatım potansiyel olan bir senet bir yükselmeye başlasın yeterki sert gider.
-
CENGİZ61
-
Mesaj Numarası:#36
nevcan » 26 Kas 2009, 14:39
Arkadaşlar iyi bayramlar,
hacimde artışlar var
bayramdan sonra inşallah devam eder
görüşlerinizi yazarsanız sevinirim
teşekkürler
-
nevcan