YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

ALTIN ÖĞÜT: Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.

COMDO-Compenanta

Re: COMDO-Compenanta

Mesaj Numarası:#28  İleti estonsedatte » 15 Eyl 2009, 17:08

bugunde primle birlikte guzel akas oldu. toplanmaya devam. kötu endexe krsı gunu primli kapadı. maldaız bekliyoruz.

estonsedatte
Teğmen
Teğmen

Teşekkür etti: 2 defa
Teşekkür aldı: 3 defa

Mesaj Numarası:#29  İleti estonsedatte » 23 Eyl 2009, 20:44

volkan.uzun yazdı:
estonsedatte yazdı:bugunde primle birlikte guzel akas oldu. toplanmaya devam. kötu endexe krsı gunu primli kapadı. maldaız bekliyoruz.

yaw sedat nerden alıyorsun böyle cins kaatları.. beklenti yok haber yok hiç bişey yok..

:) isrte önemli olan böle tahtalar bulmak. gitmiş zirvesinde olupta hacmi yuksek tahtlaarı bulmak kolay. kolay bulunan tahdada kaybetmekte kolaydır. comdoda görunen ne haber var ne beklenti hatta son bilanco rezil. hatta ve hatta fabrika bi açık bi kapalı. gercektende ky nin gireceği bi tahtada değil. kynin bol olduğu tahtada olmak istemiyorum. varsın benim hissemi benden baska kimse konusmasın. comdoya inanıyorum. nedenleri yukarki yazılarda yazdım. son 2 haftadır takaslar süper toplanıyo. bugunde guzle takas oldu. son 2 haftada endexe göre primli teknikte trend oldu giibi. bundan sonra bi sıcrama yapa kimsenin girmeye cesaret edemeyecği tahta olur. 3.50-3.60 lardan toplayan euro ve tacirler bugun mallarını bosallttı sahneye hscb cıktı. onların mallaını hissenin dusmesine izin vermeden toplaı hatta pirimli kapadı. adım adım hedefime gidiyorum. üstelik protfoyumun %30 bunda. comodo ejderi bu. :)
estonsedatte
Teğmen
Teğmen

Mesaj Numarası:#30  İleti estonsedatte » 24 Eyl 2009, 01:02

volkan.uzun yazdı:yemişim ejderi hareker yoksa berekette yok bak örnek memsa ve trnsk

gozaltındaki tahtaların isimlerini. comdonun sayfasına yazarak bu sayfanın kalitesini düşürme. az olsun temiz olsun.comdo, 8 gundur yukarı kapıyoo. yukarı trend oldu artık diyebiliriz. bunu bekliyorduk. bundan sonra ileri geri yaparak yola devam eder kanısındayım. takası süper oldu bugun. içimiz rahat bekliyoruz. stres yok dert yok. :)
estonsedatte
Teğmen
Teğmen

Mesaj Numarası:#31  İleti estonsedatte » 26 Eyl 2009, 18:20

hisse fiyatınsda henz gorunur bi harkete yok yanlızca hacim artmaya basladı ve takaslarda alen para girişi suruyo. teknik iioldu. trend teyid oldu. bundan sonrası önmli. guzel olacak inş.
estonsedatte
Teğmen
Teğmen

Mesaj Numarası:#32  İleti estonsedatte » 30 Eyl 2009, 16:47

para girişlerinin meyvesi gelmeye basladı. 4.00 ten kapadı. para girişi yine süper.
estonsedatte
Teğmen
Teğmen

Mesaj Numarası:#33  İleti estonsedatte » 30 Eyl 2009, 23:19

volkan.uzun yazdı:
estonsedatte yazdı:para girişlerinin meyvesi gelmeye basladı. 4.00 ten kapadı. para girişi yine süper.

bu günden itibaren comdo nun gidici olduğuna kanaat getirdim.

yuru be volkanım. ulan gunlerdir gidiyoruz yavas diyorum. toplanıyor diyiorum. bakmayın zararına beklentisi olamdığı diyorum anlatamadım. bu tahtada kimse yok olmasıda beklenemez. daha yeni başlıyoruz hatta baslamadık. 15 gundur hergun yukarı kapıyor kağıt. daha bunun ayırarak uzaması var. hacim arttı. bundan sonra git geller daha yuksek marj olacak. ama şuda dokunanın canını yakar. bizim maliyetimizin bayaa üstüne geldi bize dokunmaz sanırım artık. tutabildiğimiz kadar tutucaz.
estonsedatte
Teğmen
Teğmen

Mesaj Numarası:#34  İleti estonsedatte » 02 Ekm 2009, 18:38

comdo endexin sert dususune rahmen yine kayıp vermedi. endexin dustu anlarda ii destek geliyo tahtaya ve tırsan kynin malını alıyolar. bugunki yukarı hareketi dikkat cekiyci ama gerisi gelmedi. en azından kayıpsız kapadı ve endexin durulduğunda ii şeyler yapacağını gösterdi.
estonsedatte
Teğmen
Teğmen

Mesaj Numarası:#35  İleti BOĞA » 02 Ekm 2009, 22:02

BENDE YORUM YAPAM..4.15 GEÇİLMEDEN YAKLAŞILMAMALI.........SONRA 3.75 E DİKKAT ETMEK GEREKİRRRRRR...PİN PON TOPUUUUUUUU TEKNİĞİİİİİ..SONRA 4.60-4.90,,bu kadarrrrrrrrrrr,,,ÇOK YORUM YOK,SADECE BU KADAR YETER.
Kullanıcı avatarı
BOĞA
Üstad

Teşekkür etti: 1 defa

Mesaj Numarası:#36  İleti estonsedatte » 06 Ekm 2009, 20:22

kapanıs 4.18-20 yola devam. :)
estonsedatte
Teğmen
Teğmen