YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

ALTIN ÖĞÜT: Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.

BJKAS-Beşiktaş Futbol Yat.

Mesaj Numarası:#1  İleti PEHLİVAN » 04 May 2008, 16:32

Kullanıcı avatarı
PEHLİVAN
Bin Başı
Bin Başı

Teşekkür etti: 0 defa
Teşekkür aldı: 0 defa

Re: BJKAS-Beşiktaş Futbol Yat.

Mesaj Numarası:#2  İleti goldcat » 08 May 2008, 10:15

BOBO'NUN SATILMASI KESİNLİKLE SÖZ KONUSU DEĞİLDİR-BEŞİKTAŞ KULÜBÜ
Beşiktaş Kulübü, futbolcuları Bobo'nun satılmasının kesinlikle söz konusu olmadığını, kulübe yapılan resmi bir teklifin de bulunmadığını açıkladı. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, bir süredir yazılı ve görsel basında Brezilyalı futbolcuları Deivson Rogerio Da Silva'nın ''Bobo''' satılacağı yönünde ısrarla yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığı vurgulandı. Açıklamada şu görüşlere yer verildi: ''Kulübümüzün daha önce de açıkladığı gibi, futbolcumuz Bobo'nun satılması kesinlikle söz konusu değildir ve kulübümüze yapılan resmi bir teklif de bulunmamaktadır. Kendisi dizindeki sağlık sorunları nedeniyle tedavi amaçlı olarak ülkesine erken gitmiştir. Oyuncumuzun 2008 Pekin Olimpiyat Oyunları için Brezilya Olimpik Milli Takımı'na çağrılması da söz konusudur. Camiamızdan bu tarz asılsız haberleri dikkate almamasını rica eder, kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.'' AA
Kullanıcı avatarı
goldcat
Çavuş
Çavuş

Mesaj Numarası:#3  İleti goldcat » 08 May 2008, 12:09

Katar emiri Beşiktaş'ı alıyor!
Kanal D Haber/ Barış Özkan
Katar emiri Sabah-ATV'den sonra BJK'ye de ortak oluyor.

Başkan Yıldırım Demirören'in son Genel Kurul'daki en önemli vaadi olan yeni stad için finansman kaynağı bulundu. BJK İnönü Stadı'nı Türkiye ve Avrupa'nın en önemli stadlarından biri haline getirme yolunda belediye ve bakanlıktan bütün izinleri alan yönetim, inşaat için görüşülen yaklaşık 10 firma arasından, Katar Emiri Şeyh Hamid bin Halife El Tani ile el sıkışmak üzere...

Gül yine devrede
kanald.com.tr'den Barış Özkan'ın özel haberine göre Sabah-ATV'nin satışında Çalık ile yaptığı ortaklıkla gündeme gelen Katar Emiri Şeyh Hamid bin Halife El Tani ile Beşiktaş arasındaki bağlantıyı yine Cumhurbaşkanı Abdullah Gül kurdu. Beşiktaşlı olduğu bilinen Abdullah Gül, bir süredir sıklıkla Çankaya'yı ziyaret eden Başkan Yıldırım Demirören'in girişimleri sonucu Beşiktaş'ın yeni stadının yapımı işine girmesi için de Şeyh Hamid bin Halife El Tani'ye ön ayak oldu. Cumhurbaşkanı Gül, Sabah-ATV ihale sürecinde de Çalık ile Katar Emiri'ni tanıştırdığını açıklamıştı...

İnşaat Haziran'da başlayacak

Türkiye'deki ilk yatırımlarının Sabah-ATV olduğunu açıklayan Katar Emiri Şeyh Hamid bin Halife El Tani, BJK İnönü Stadı ile birlikte ülkemizdeki ikinci yatırımını da gerçekleştirmiş olacak. Beşiktaş ile El Tani'ni şirketi arasındaki görüşmelerde 4 yıl sürecek yap-işlet-devret modeli üzerinde duruluyor. Bitme aşamasına gelen görüşmeler neticesinde BJK İnönü Stadı'na ilk kazmanın Haziran ayı içerisinde vurulması bekleniyor. Daha önce 19 Mayıs'ta başlayacağı duyurulan inşaat için Anıtlar Kurulu'ndan alınması gereken izinlerin de Katar Emiri ile yapılacak anlaşmaya kadar alınacağı gelen bilgiler arasında.

Boğaz'a yeni inci

42 bin kapasiteye sahip yeni stadın 120 milyon dolara malolması bekleniyor. Stadın deniz tarafında kapalı, gerektiğinde de üstü açılabilen bir konser salonu; İETT garajının olduğu yeni açık tribünün arkasında ise bir kongre merkezi inşa edilecek. 42 bin kapasiteli statta 6 bin kapasiteli 200 loca, 2700 araçlık otopark yer alacak. Beşiktaş ise gelecek sezonki maçlarını 12 bin kişilik Kasımpaşa Stadı'nda oynamayı düşünüyor.
Kullanıcı avatarı
goldcat
Çavuş
Çavuş

Mesaj Numarası:#4  İleti Buyukcan83 » 14 Haz 2008, 13:59

Acaba bu BJK,hakkaten belli bir ortaklık marjını satacaksa,1 ytl nominal bedelli hisse için ne kadar olmasını beklersiniz...?

2 - 3 - 4 ?

Ortak bulamazsa,BJK için bir tavsiyem var.Yardım kampanyası düzenlesinler....

1 tık 1 ytl...? :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
Buyukcan83
Çavuş
Çavuş

Mesaj Numarası:#5  İleti GÜNCEL-HABER » 16 Haz 2008, 22:19

Kullanıcı avatarı
GÜNCEL-HABER
Bin Başı
Bin Başı

Teşekkür aldı: 1 defa

Mesaj Numarası:#6  İleti borsamatik » 06 Tem 2008, 23:19

volkan.uzun yazdı:HABERLERDE SPOR KLUBLERİYLE İLGİLİ ÖZEL HEBER VARDI BORSADA EN DEĞERLİ SPOR KLUBU FB BORSA DEĞERİ 1,5 MİLYAR YTL İLE BORSANIN EN DEĞERLİ 31. ŞİRKETİ OLDUĞUNU SÖYLEDİLER.

2. TS 3.GS 4. VE EN İLGİNCİ BJK BORSA DEĞERİ 62 MİLYON YTL FENER İLE ARASINDA DAĞLAR KADAR FARK VAR.

SPOR ŞİRKETLERİ 2 KATOGORİDE DEGERLENDİRME YAPILIYORMUŞ...BJK DİGERLERİNDEN AYRI BİR SİSTEMİ VARMIŞ..EGER DİGER KULÜPLERİN SİSTEMİNE GECERSE BJK DA UÇARMIŞ... TEFERRUATI TAM BİLMİYORUM...
Kullanıcı avatarı
borsamatik
Yüz Başı
Yüz Başı

Teşekkür etti: 1 defa
Teşekkür aldı: 1 defa

Mesaj Numarası:#7  İleti frtnab » 07 Tem 2008, 17:27

borsamatik yazdı:
volkan.uzun yazdı:HABERLERDE SPOR KLUBLERİYLE İLGİLİ ÖZEL HEBER VARDI BORSADA EN DEĞERLİ SPOR KLUBU FB BORSA DEĞERİ 1,5 MİLYAR YTL İLE BORSANIN EN DEĞERLİ 31. ŞİRKETİ OLDUĞUNU SÖYLEDİLER.

2. TS 3.GS 4. VE EN İLGİNCİ BJK BORSA DEĞERİ 62 MİLYON YTL FENER İLE ARASINDA DAĞLAR KADAR FARK VAR.

SPOR ŞİRKETLERİ 2 KATOGORİDE DEGERLENDİRME YAPILIYORMUŞ...BJK DİGERLERİNDEN AYRI BİR SİSTEMİ VARMIŞ..EGER DİGER KULÜPLERİN SİSTEMİNE GECERSE BJK DA UÇARMIŞ... TEFERRUATI TAM BİLMİYORUM...

YAKALADIM SENİ DOST..... VAY SENİ VAY....... ŞAKA KIZMA HA BİLİYORUM BU SİTEDE İYİ DOSTLARIN VAR............
2.52 KIRARSA BAL SÜR YE.........
AMA YA KIRMAZ İSEEEEEE........
REALİZEDE YARAR VAR....... BİLESİN.
TABİ
GÖZLER DİĞER SPOR HİSSELERİNDE OLACAK...........
KİM BU DEMEYESİN.... FIRTINA OLARAK GİREMEDİK..ŞİFREMİZİ KABUL ETMİYOR 1 HAFTADIR. YANİ BEN PEŞİNDEN GELDİM KONTROLE... :geek:
FIRTINADAN SANA VE TÜM DOSTLARINA BOL KAZANÇLAR DİLERİM.
frtnab
Er

Mesaj Numarası:#8  İleti FIRTINA » 19 Tem 2008, 17:46

ara sıra uğrayacağımı söylemiştim.
sevgili yucin bilir biz bjk ile uzun zamandır uğraşıyoruz.
değerli güncel borsa üyeleri.........
bjkas son hafta diğer spor klüplerinden ayrı olarak gerek işlem ve gerekse takaslarda farklılık arzetmeye başladı.
ben önümüzdeki hafta güzel şeyler olabileceğini düşünüyorum.
2.54 üstü kapanışlar hisseyi yukarı atmaya ve yeni bir trend arayışına sokacaktır.
belki son bir silkeleme daha yapabilirler .
ama
ben
bu haftaya sadece bjkas hissesi ile gireceğim.
yazdıklarımız kesinlikle
al- sat tavsiyesi değildir.

FIRTINA
On Başı
On Başı

Mesaj Numarası:#9  İleti FIRTINA » 22 Tem 2008, 17:52

FIRTINA yazdı:ara sıra uğrayacağımı söylemiştim.
sevgili yucin bilir biz bjk ile uzun zamandır uğraşıyoruz.
değerli güncel borsa üyeleri.........
bjkas son hafta diğer spor klüplerinden ayrı olarak gerek işlem ve gerekse takaslarda farklılık arzetmeye başladı.
ben önümüzdeki hafta güzel şeyler olabileceğini düşünüyorum.
2.54 üstü kapanışlar hisseyi yukarı atmaya ve yeni bir trend arayışına sokacaktır.
belki son bir silkeleme daha yapabilirler .
ama
ben
bu haftaya sadece bjkas hissesi ile gireceğim.
yazdıklarımız kesinlikle
al- sat tavsiyesi değildir.

inşallah yarında güzel olur.
ama birde stat izni haberi bu aralar çıkarsa ki
hisseyi tutmamdaki asıl gaye budur.
işte o zaman katlamalı kar ederiz.

al - sat tavsiyesi kesinlikle değildir......
FIRTINA
On Başı
On Başı

Sonraki

B GRUBU HİSSE SENETLERİ

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir