| ***FMIZP***İMKB GÜNLÜK BÜLTENİ ŞİRKET HABERLERİ- (30 OCAK 2008) Federal-Mogul İzmit Piston ve Pim Üretim Tesisleri A.Ş.’nin 30.01.2009 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. “16 Aralık 2008 tarihli 18 numaralı kar dağıtımı ile ilgili yönetim kurulu kararını bilgilerinize sunulmuştu; vergi, yasal kesintiler ve Esas Mukavele gereği ayrılması öngörülen paralar düşüldükten sonra kalan şirket karının tamamının dağıtılması Yönetim Kurulu önerisi olarak Genel Kurul’a sunulmasına karar verildiğini bildirmişti. Şirketimizin 30.01.2009 tarihinde İMKB’ye bildirmiş olduğu denetimden geçmiş SPKn Seri:XI, No:29’a göre teslim etmiş olduğu mali tablolara istinaden net kar rakamı ve kar dağıtımı tablosu oluşturulmuştur. Şirketimizce yapılan kar dağıtım tablosuna göre 16 Şubat 2009 tarihinde yapılacak Olağan Genel Kurulumuzda ortaklarımızın onayına sunulacak temettü oranları brüt %95,61093 net %81,26929 olarak belirlenmiştir. İlgili kar dağıtım tablosu ekte bilgilerinize sunulmuştur.” Söz konusu kar dağıtım tablosu ekte ve internet sitemizin “Şirketler” bölümünde yayınlanmaktadır. (02/02/2009 - 08:51:50) |

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir