YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

ALTIN ÖĞÜT: Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.

BOYNR-Boyner Büyük Mağazacılık

Mesaj Numarası:#1  İleti PEHLİVAN » 04 May 2008, 16:33

Kullanıcı avatarı
PEHLİVAN
Bin Başı
Bin Başı

Teşekkür etti: 0 defa
Teşekkür aldı: 0 defa

Re: BOYNR-Boyner Büyük Mağazacılık

Mesaj Numarası:#2  İleti goldcat » 20 May 2008, 08:41

HİSSE DEĞERLENDİRMESİ-OYAK YATIRIM, BOYNER İÇİN TAVSİYESİNİ 'ENDEKSE PARALEL GETİRİ' OLARAK DEĞİŞTİRDİ
Oyak Yatırım, Boyner için tavsiyesini değiştirdi. Oyak Yatırım'ın (www.oyakyatirim.com.tr) konu ile ilgili raporunda, Boyner için tavsiyesini 'Endekse Paralel Getiri'olarak değiştirilirkn, hedef piyasa değerinin 168 milyon dolara düşürüldüğü belirtildi. Raporda şu değerlendirme yapıldı: "Boyner'de büyüme beklentimizin altında gerçekleşti. Boyner 2008 yılının ilk çeyreğinde 0.4 milyon dolar net kar rakamı açıklarken, şirketin büyümesi beklentilerimizin altında kaldı. İlk çeyrek sonuçları perakende şirketleri için mevsimsel olarak zayıf olsa da, Boyner'in satış alanında geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre %30'luk artış olduğunu göz önünde bulundurduğumuzda şirketten daha güçlü bir performans beklenebilirdi. Net satış gelirleri YTL bazında geçtiğimiz senenin aynı çeyreğine göre sadece %14 artış gösterirken, VAFÖK rakamı ise beklentimiz düzeyinde 4.5 milyon YTL olarak açıklandı. Mevcut ekonomik görünüm, yükselen faizlerin tüketim üzerine etkisi gibi unsurları göz önüne alarak Boyner için tavsiyemizi "Endekse Paralel Getiri" olarak değiştiriyor, hedef piyasa değerimizi 168 milyon dolara düşürüyoruz. (BOYNR - 1.72 YTL - Piyasa Değeri: 129 mn$)" ****** Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırımdanışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti,aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyenbankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum vetavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerinedayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. ******* Foreks Haber Merkezi
Kullanıcı avatarı
goldcat
Çavuş
Çavuş

Mesaj Numarası:#3  İleti Caferak » 27 Oca 2009, 17:07

BOyner 0,49 - 0,50 oldukça cazip kısa vade için ALTIN daki harekerlere bugun cevapsız kalması şaşırttı beni, Citibank satışlarını karşılamalarıda çok olumlu..

Kısa vadede 60 üzerisine bekliyorum..

Tren kalkıyor........
Caferak

Mesaj Numarası:#4  İleti Caferak » 27 Oca 2009, 18:33

Evet Sayın Volkan,

Akbank ile Ortaklık söylentileri var.. zaman gösterecek..
Caferak

Mesaj Numarası:#5  İleti GÜNCEL-HABER » 11 Şub 2009, 16:48

***BOYNR*** Boyner Buyuk Magazacilik A.S.'nin 11.02.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Sirket esas sozlesmesinin 6, 8 ve 10 nolu maddelerinin ekteki sekilde tadil edilmesi ile, Sermaye Piyasasi Kurulu ve Sanayi ve Ticaret Bakanligi'ndan gerekli izinlerin istihsal edilip diger yasal islemlerin ikmal edilmesine karar verilmistir." Soz konusu ana sozlesme maddelerinin eski ve yeni sekli Gunluk Bulten ekinde yayinlanacaktir. ***BOYNR*** (11/02/2009 - 16:47:04)
Kullanıcı avatarı
GÜNCEL-HABER
Bin Başı
Bin Başı

Teşekkür aldı: 1 defa

Mesaj Numarası:#6  İleti Buyukcan83 » 14 Şub 2009, 23:44

Caferak yazdı:BOyner 0,49 - 0,50 oldukça cazip kısa vade için ALTIN daki harekerlere bugun cevapsız kalması şaşırttı beni, Citibank satışlarını karşılamalarıda çok olumlu..

Kısa vadede 60 üzerisine bekliyorum..

Tren kalkıyor........

Zaten 98 yılındaki dibinde...O dediğiniz rakamı kırarsa,çok rahat 0,66 'ları görebilir...
Kullanıcı avatarı
Buyukcan83
Çavuş
Çavuş

Mesaj Numarası:#7  İleti estonsedatte » 31 Mar 2009, 20:16

bugun tarihi işlem hacmini yaptı. uzun süren yatay seyirden sonra %14 primli 0.57 den kapandı. sanırım yukarı bi trend baslangıcı gibi. fakat bugunku takası cok ilginç. bundan sonra nolacak görecez.
estonsedatte
Teğmen
Teğmen

Teşekkür etti: 2 defa
Teşekkür aldı: 3 defa

Mesaj Numarası:#8  İleti estonsedatte » 31 Mar 2009, 20:43

volkan.uzun yazdı:
estonsedatte yazdı:bugun tarihi işlem hacmini yaptı. uzun süren yatay seyirden sonra %14 primli 0.57 den kapandı. sanırım yukarı bi trend baslangıcı gibi. fakat bugunku takası cok ilginç. bundan sonra nolacak görecez.

Akbank ile ortak yürüttükler fish kredi kartı projesi beklentilerden fazla tutt.

Bundan dolayı yine iki firma perakende bankacılığı üzerine banka kurubilirler.

bugun primli olmasına rahmen sonda aldım boyner. işlem hacmi ve yaptığı hareket dikkatimi cekti. kar zarar kardeş dedim atladım bakalım nolcak :)
estonsedatte
Teğmen
Teğmen

Mesaj Numarası:#9  İleti estonsedatte » 01 Nis 2009, 10:29

iş yat ve mira karsılıklı paslasıp mal toplamadan tahtayı yukarı cekiyolar. bu cıkısın balon olduğuna kanaaat getirdim kendimce ve dun aldıklarımı 0.60 tan verdim. heran hersey olur artık iide prim yaptı.
estonsedatte
Teğmen
Teğmen

Sonraki

B GRUBU HİSSE SENETLERİ

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir