altıncıhis yazdı:DAHA ÖNCEDE DEDİĞİM GİBİ KAĞIDIN 0,83 DAYANIP GERİ DÖNMESİ SİLKELEMEMİ ACABA.?...O.75 KAPANIŞI GÜZEL ...HEDEF 1.00 RENGİNİ BELLİ ETMEYE BAŞLADI....ALTIN SARI OLSADA KENDİSİ YEŞERİYOR......

altıncıhis yazdı:GOLDS 21 GÜNLÜK HO 50 GÜNLÜK HO KESMİŞ DURUMDA ....YENİ BİR ATAKGÖRME İHTİMALİMİZ VAR...HİSSENİZİ TEMKİNLİ BİR ŞEKİLDE ELDE TUTMAYA DEVAM EDİLMESİ MENFAATİNİZE.....

altıncıhis yazdı:0,84 fiyattan listemden çıkı...yeni alım seviyem 0,75-0,77 arası bekleyeceğim....sebebi kağıdın kötülüğü değil yalnızca endeksin satışla baskı altına girebileceği kanaatimden....tutmak isteyen orta vadeli devam diyorum...

altıncıhis yazdı:0,84 fiyattan listemden çıkı...yeni alım seviyem 0,75-0,77 arası bekleyeceğim....sebebi kağıdın kötülüğü değil yalnızca endeksin satışla baskı altına girebileceği kanaatimden....tutmak isteyen orta vadeli devam diyorum...

altıncıhis yazdı:altıncıhis yazdı:0,84 fiyattan listemden çıkı...yeni alım seviyem 0,75-0,77 arası bekleyeceğim....sebebi kağıdın kötülüğü değil yalnızca endeksin satışla baskı altına girebileceği kanaatimden....tutmak isteyen orta vadeli devam diyorum...
sözlerim bugünkü hareketlerle anlaşılmıştır sanırım.....

yağmur yazdı:altıncıhis yazdı:altıncıhis yazdı:0,84 fiyattan listemden çıkı...yeni alım seviyem 0,75-0,77 arası bekleyeceğim....sebebi kağıdın kötülüğü değil yalnızca endeksin satışla baskı altına girebileceği kanaatimden....tutmak isteyen orta vadeli devam diyorum...
sözlerim bugünkü hareketlerle anlaşılmıştır sanırım.....
golds aldınız mı? bekliyormusunuz? bundan sonraki destek neresidir?
teşekkürler iyi çalışmalar

| ***GOLDS*** Goldas Kuyumculuk Sanayi Ithalat Ihracat A.S.'nden gelen yazi: Sirketimiz ve bagli ortakligi Goldas Kiymetli Madenler Ticareti A.S. ile iliskili taraflari arasinda 2009 hesap doneminde, Sermaye Piyasasi Kurulu (SPK)'nun Seri: IV, no: 41 sayili Tebligi'nin 5. maddesinde belirtilen ve tutari SPK duzenlemeleri uyarinca kamuya aciklanacak yillik finansal tablolarda yer alan aktif toplaminin veya brut satislar toplaminin % 10'una veya daha fazlasina ulasacagi ongorulen yaygin ve sureklilik arz eden alim ve satim islemleri oncesinde, sartlarin adil ve makul olup olma digina iliskin Can Uluslararasi Bagimsiz Denetim ve S.M.M.M. A.S.'ye degerleme calismasi yaptirilmis olup; Sirket yonetim kurulunca 2009 hesap doneminde, "Karsilastirilabilir Fiyat (Emsal Karsilastirma) Yontemi"ne uygun gerceklestirilmesi ongorulen yaygin ve sureklilik arz eden alim ve satim islemlerine iliskin, islemler oncesinde belirlenen sartlarin adil ve makul oldugu kannati olusmustur. ***GOLDS*** (16/01/2009 - 16:36:03) |

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir