YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

ALTIN ÖĞÜT: Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.

FOREKS

Re: FOREKS

Mesaj Numarası:#46  İleti cem arslanoğlu » 07 Oca 2009, 09:28

benim bildiğim en iyi kurumlar forex için ulukartal ve hedefonline.diğer arkadaşlarda bildikleri sağlam firmalar onlarda yazarlarsa ortak bi görüşe sahip olabilirsin.tabi bu piyasa daha öncehiç işlem yapmamış birisiyseniz ilk başta bir demo hesabı açtırın.nacizane tavsiye...
cem arslanoğlu
Üstad

Teşekkür etti: 4 defa
Teşekkür aldı: 13 defa

Mesaj Numarası:#47  İleti PEHLİVAN » 07 Oca 2009, 09:31

cem arslanoğlu yazdı:benim bildiğim en iyi kurumlar forex için ulukartal ve hedefonline.diğer arkadaşlarda bildikleri sağlam firmalar onlarda yazarlarsa ortak bi görüşe sahip olabilirsin.tabi bu piyasa daha öncehiç işlem yapmamış birisiyseniz ilk başta bir demo hesabı açtırın.nacizane tavsiye...

CEM HAKLISIN BENCEDE HEDEFONLİNE İYİ VE DEMO HESABIDA AÇIP DENEME YAPABİLİYORSUNUZ

BU ARADA OKUYUCULARIMIZ YAVAŞ YAVAŞ ALTERNATİF KANALLARA YAYILIYOR GALİBA , BEN UZUN ZAMANDIR BELİRTİYORDUM FOREKS PİYASASININ RİSKLİ AMA DİKKAT EDİLİRSE HİSSE SENEDİNDEN DAHA FAZLA GETİRİSİ OLABİLECEĞİNİ
Kullanıcı avatarı
PEHLİVAN
Bin Başı
Bin Başı

Teşekkür etti: 0 defa
Teşekkür aldı: 0 defa

Mesaj Numarası:#48  İleti ikay » 07 Oca 2009, 20:19

cem arslanoğlu yazdı:benim bildiğim en iyi kurumlar forex için ulukartal ve hedefonline.diğer arkadaşlarda bildikleri sağlam firmalar onlarda yazarlarsa ortak bi görüşe sahip olabilirsin.tabi bu piyasa daha öncehiç işlem yapmamış birisiyseniz ilk başta bir demo hesabı açtırın.nacizane tavsiye...

Cevabınız için teşekkürler
ikay
On Başı
On Başı

Mesaj Numarası:#49  İleti PEHLİVAN » 14 Şub 2009, 16:14

volkan.uzun yazdı:
advo09 yazdı:hocam forek nasıl oluyor bizede bil versenize nasıl hesap açılıyor nasıl oluyor diye

Foreks e yeni girdim bende ama anlağım şu ki; çok riskli bir iş, 100 usd ile 10 bin usd den varmış gibi işlem yapıyorsun. 100 usd de buna göre değer kazanıyor veya kaybediyor.

KANKA SENİN KALDIRAÇ 100 DEMEKKİ

DÜŞÜNSENE BENİM 2.400 USD İLE 400 KALDIRAÇA KARŞILIK 960.000 USD'LİK İŞLEM YAPABİLİYORDUM

AMA ONA GÖREDE KAZANIYORSUN
Kullanıcı avatarı
PEHLİVAN
Bin Başı
Bin Başı

Mesaj Numarası:#50  İleti akyazili54 » 16 Şub 2009, 12:57

forex kar ve zarar oranı cok buyuk rısklı bır pıyasa öncelıkle bu pıyasaya gırmeden önce demo hesapı acıp ogrenın yoksa zarar edersınız.
Kullanıcı avatarı
akyazili54
On Başı
On Başı

Mesaj Numarası:#51  İleti akyazili54 » 22 Mar 2009, 15:25

EURO/USD parite 1380 gerı düncek dıkkat edılmelı
Kullanıcı avatarı
akyazili54
On Başı
On Başı

Mesaj Numarası:#52  İleti wolf » 14 Eyl 2009, 14:12

YORUM-DÖVİZ PİYASASI

Yurtiçi döviz piyasası sakin bir seyir izleyerek, avro/dolar paritesini takip ediyor. Bankacılar, dolar/TL kurunun bir süre 1.4800-1.5200 bandında hareket edeceği öngörüsünde bulunuyorlar.

Tekstilbank'tan Senior Dealer Burçin Metin, yurtiçi döviz piyasasında sakin bir seyir izlendiğini bildirdi. Burçin Metin, geçen hafta piyasalarda bir miktar olumsuzluk gözlendiğini hatırlatarak, "Moody's'in açıklamasının piyasanın toparlanmasına neden oldu" diye konuştu.

Metin, Cuma günü 1.4900 seviyesinden kapanan dolar/TL kurunun 1.15015 civarından açıldığına değinerek, avro/dolar paritesindeki hareketlerin yeniden yurtiçi döviz piyasasında etkili olmaya başladığını vurguladı ve sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Avro/dolar paritesi 1.4600 üzerinden dönüyor. 1.4630 seviyesi güçlü görünüyor. Bu seviye kırılmadığı sürece paritenin aşağı gelmesi muhtemel görünüyor. Aşağıda ilk hedef 1.4480 olarak görünüyor. Bu bölge kırılırsa, daha aşağı seviyelere hareket yaşanabilir ve 1.4400 civarı gündeme gelebilir.

Dolar/TL kuru avro/dolar paritesine endeksli seyrediyor. Geçen hafta IMF ile ilgili haberlerden sonra pariteden bir miktar ayrışmış ve sepet bazında değer kaybetmiştik. Ancak bu hafta yine pariteye bağlı hareketler yaşandığını gözlüyoruz.

Perşembe günü TCMB faiz toplantısı var. Piyasada 50 baz puanlık faiz indirimi bekleniyor. Bu da piyasa üzerinde baskı yaratıyor. Yukarıda 1.5250 seviyesi önemli. Yakın zamanda bu bölgenin kırılmasını beklemiyoruz. Aşağıda ise 1.4800 var. Kotasyonların uzun süre bu aralıkta gidip geleceğini tahmin ediyoruz. 1.4800-1.5200 aralığının dışında fazla hareket olmayacaktır diye düşünüyoruz.

TCMB'nin faiz toplantısından sonra yapacağı açıklamalar da piyasa tarafından önemli bulunuyor. Özellikle önümüzdeki dönemde indirimlerin süreceğine dair ifadelere yer verilirse, piyasa üzerindeki etkisi devam eder. Dolar/TL kurunda aşağı yönlü hareketlerinin sınırlı olacağı düşüncesindeyiz."
wolf
Yüz Başı
Yüz Başı

Teşekkür etti: 2 defa
Teşekkür aldı: 50 defa

Mesaj Numarası:#53  İleti samyeli55 » 26 Kas 2009, 14:35

iyi bayramlar herkese sağlık sıhhat afiyetle inşallah
Kullanıcı avatarı
samyeli55
Teğmen
Teğmen