| ***FVORI***SPK, FAVORİ'NİN HİSSE İHRACINI KAYDA ALDI Sermaye Piyasası Kurulu(SPK), Favori Dinlenme Yerleri'nin hisse ihracını kayda aldı. SPK Haftalık Bülteni'nde yer alan karara göre, şirketin 1 milyon 31 bin 994,70 lira temettüden karşılanmak üzere bedelsiz hisse ihracı kayda alındı. Bültende konu ile ilgili şu açıklama yapıldı: "Favori Dinlenme Yerleri A.Ş.’nin esas sermaye sistemi içerisinde, tamamı 2007 yılı temettüünden karşılanmak üzere, sermayesinin 6.500.000 TL’den 7.531.994,70 TL’ye artırılması nedeniyle ihraç edeceği 1.031.994,70 TL nominal değerli payların Kurulumuz kaydına alınmasına, esas sözleşmesinin 6’ncı maddesinin tadilinin olumlu karşılanmasına ve kayda alma belgesinin, genel kurul toplantı tutanağı Kurulumuza iletildikten sonra Şirket’e verilmesine karar verilmiştir." (29/01/2009 - 08:07:28) |

***FVORI***FAVORİ DİNLENME YERLERİ A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) ) |
***FVORI***FAVORİ DİNLENME YERLERİ A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) ) Ortaklığın Adresi : BÜKLÜM SOK 48/13 KAVAKLIDEE CANKAYA Telefon ve Faks No. : 312 4685576 Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : 3124427031 Yapılan Açıklamanın Ertelenmiş Açıklama Olup Olmadığı : HAYR Konu : GENEL KURUL AÇIKLAMA: FAVORİ DİNLENME YERLERİ A.Ş. YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TOPLANTI TARİH VE NO : 20 Temmuz 2009/ 9 TOPLANTIYA KATILANLAR : Cemil ÇAKMAKLI, Ayhan EREL, Meral ERKUL Noyan ÜNSAL, Erçin ÇAKMAKLI TOPLANTI BAŞKANI : Cemil ÇAKMAKLI GÜNDEM : Olağan Genel Kurul KARAR : 13 Temmuz 2009 tarihinde çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen, Şirketimizin 2008 Yılı Olağan Genel Kurul'unun aşağıda yazılı aynı gündemi görüşmek üzere 11 Ağustos 2009 tarihinde saat 14:00'de Büklüm Sokak No : 48 / 13 Kavaklıdere / ANKARA adresinde, yapılmasına oy birliği ile karar verildi. Cemil ÇAKMAKLI Ayhan EREL Meral ERKUL Noyan ÜNSAL Erçin ÇAKMAKLI G Ü N D E M 1.- Açılış ve Başkanlık Divanının seçimi 2.- Genel Kurul toplantı tutanağının imzalanması için Başkanlık Divanına yetki verilmesi 3.- 2008 Yılı Yönetim Kurulu, Denetçi Raporu, Bağımsız Denetçi Raporu ile Bilanço ve Gelir - Gider hesabının okunup görüşülmesi 4.- 2008 Yılı Yönetim Kurulu, Denetçi Raporu, Bağımsız Denetçi Raporu ile Bilanço ve Gelir - Gider hesabının onanması, Yönetim Kurulu ve Denetçilerin aklanması 5.- Ana Sözleşmemizin, Sermayeye ilişkin 6. Maddesi ile geçici Madde 2'nin SPK ve T.C. Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'nın ön izninden geçmiş, Tüzük Tadil Tasarımızın, görüşülüp karara bağlanması, 6.- Düzeltme sonrası hazırlanmış 2006 ve 2007 yılları Bilanço ve Gelir Tabloları ile 2007 yılı Kar Dağıtım Tablosunun görüşülüp onanması, 7.- Yönetim Kurulu'na, Bağımsız Denetim Sözleşmesi yapma yetkisinin verilmesi 8.- Yönetim Kurulu Üyelerinin huzur hakları ile Denetçi ücretinin tespiti 9.- Dilekler ve kapanış Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz. http://kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=87545 IMKB |

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir