YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

ALTIN ÖĞÜT: Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.

Emekli zamlı maaşına kavuşuyor

Ekonomiden ve Para Piyasalarından Son Haberleri burada okuyabilirsiniz

Emekli zamlı maaşına kavuşuyor

Mesaj Numarası:#1  İleti ewrah07 » 27 Oca 2010, 09:27

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), emekli, adi malullük, vazife malullüğü, dul veya yetim aylığı alan 1 milyon 839 bin 717 kişinin 1 Ocak

2010

tarihinden geçerli olmak üzere aylıklarında oluşan fark tutarlarının Şubat ayı içerisinde aylık almakta oldukları gün itibari ile ödeneceğini açıkladı.

SGK, emekli, malullük, vazife malullüğü, dul ve yetim aylık farkı tutarlarına ilişkin yaptığı açıklamada, kamu personelinin maaşlarının hesabına esas tutulan katsayıların 1 Ocak-30 Haziran 2010 tarihleri arası için yeniden tespit edildiği anımsatılarak, şöyle devam edildi:
“Buna göre, 1 Ocak – 30

Haziran

2010 döneminde geçerli olmak üzere, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 154’üncü maddesi uyarınca, aylık gösterge tablosunda yer alan rakamlar ile ek gösterge rakamlarının aylık tutarlara çevrilmesinde uygulanacak aylık katsayısı (0,057383), memuriyet taban aylığı göstergesine uygulanacak taban aylık katsayısı ise (0,76293) olarak tespit edilmiştir. 5434 sayılı Emekli Sandığı Kanunu’nun mülga hükümlerine göre emekli, adi malullük, vazife malullüğü, dul veya yetim aylığı alan 1 milyon 839 bin 717 kişinin 1

Ocak

2010 tarihinden geçerli olmak üzere aylıklarında oluşan fark tutarları, aylık almakta oldukları Banka ve PTT şubelerine gönderilerek, Şubat 2010 ayı içerisinde aylık almakta oldukları gün itibari ile ödeme yapılacaktır.”

ÖDEME TUTARLARI
Açıklamada, aylıklarını üçer aylıklar halinde almakta olanlardan, 1. Grupta aylık alanlara Ocak olmak üzere 1 aylık, 2. Grupta aylık alanlara Ocak, Şubat olmak üzere 2 aylık, 3. Grupta aylık alanlara Ocak, Şubat, Mart olmak üzere 3 aylık tutarında, aylıklarını birer aylık olarak alanlara ise Ocak ayına ait 1 aylık tutarında aylık farkının ödeneceğini bildirildi.(ANKA)
Kullanıcı avatarı
ewrah07
Genel yetkili

Teşekkür etti: 0 defa
Teşekkür aldı: 0 defa

Ekonomiden ve Para Piyasalarından Son Haberler

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Google [Bot] ve 1 misafir