YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

ALTIN ÖĞÜT: Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.

ESEMS - Esem Spor Giyim

ESEMS - Esem Spor Giyim

Mesaj Numarası:#1  İleti doctoralone » 04 May 2008, 16:06

ESEMS - Esem Spor Giyim
Kullanıcı avatarı
doctoralone
Site Yöneticisi

Teşekkür etti: 6 defa
Teşekkür aldı: 0 defa

Re: ESEMS - Esem Spor Giyim

Mesaj Numarası:#2  İleti muzoder » 14 Eyl 2009, 08:09

Hissenin ilk destek noktası 0.56 seviyesinde. Düzeltme ile birlikte hisse 0.57 seviyesideki ilk direncine doğru geri dönebilir. İkinci direnç noktası 0.64 seviyesinde olan hissede ikinci destek noktası ise 0.48 seviyesinde.
Kullanıcı avatarı
muzoder
Genel yetkili

Teşekkür etti: 40 defa
Teşekkür aldı: 42 defa

Mesaj Numarası:#3  İleti fizan19 » 17 Arl 2009, 23:53

esems fırtına gibi esecek...
fizan19
Teğmen
Teğmen

Teşekkür etti: 0 defa

Mesaj Numarası:#4  İleti fizan19 » 19 Arl 2009, 11:48

Ziraat Bankası Genel Müdürü “Bankacılık sektörü de, özel sektörde yurtdışına olan borçlarını ödeyebilecek durumda. Böyle bir güce sahipler” dedi. Yabancı bir bankanın kendilerine 30 yıllık düşük faizli kredi teklif ettiğini, başka bir şirketin Türkiye’de satın alacak şirket sorduğuna dikkat çeken Çağlar şunları söyledi:
GELECEK PARANIN MANTIĞI KALMADI
“Bütün bunların ışığında bugün bakıldığında IMF’ye ihtiyaç var mı? Çok fazla olduğunu düşünmüyorum. Piyasada olan bir banka olmamıza rağmen çok yüksek meblağlarda krediler teklif ediliyorsa IMF’den gelecek paranın çok bir mantığının
kalmadığını düşünüyorum. Biz ticaret odalarıyla yaptığımız toplantılarda ‘aman sakın paniğe kapılıp da şirketlerinizi ucuza kaptırmayın, Türkiye ciddi bir fon akışına maruz kalacak diye uyarıyoruz.” • AJANSLAR
‘Türkiye’de ne kadar şirket bulursan al’
Önümüzdeki dönemde Türkiye’ye ciddi fon akışı olacağını söyleyen Çağlar, şunları söyledi: “Cuma ve cumartesi günü yaşadığım iki olayı anlatıyım. Uluslararası bir banka ısrarla bizle görüşme talep etti. Bize 30 yıl vadeli ve inanılmaz düşük faiz rakamlarıyla kredi teklif etti. Bu Türkiye’nin önümüzdeki dönemde parlayan bir yıldız olacağının çok önemli bir delilidir. Yine yabancı bir şirketin genel müdürü ile konuşuyordum. Dünyadaki en büyük patronlarla bir ara gelmiş ‘Türkiye’de ne kadar şirket bulursan satın al demişler’. Oda bizden böyle satın alabileceğimiz şirketler var mı diye soruyordu. Bu iki somut örnek Türkiye’nin dünyanın parıldayan ülkelerinden biri olduğunu göstergesi.”

üstat bu haber mali açıdan zorda olan tüm şirketlere çok yarayacak ..ayrıca ortaklık açıklanabilir...bu görüş benim beni bağlar..her görüş akıl süzgecinden geçirilmelidir...
fizan19
Teğmen
Teğmen

Mesaj Numarası:#5  İleti fizan19 » 22 Arl 2009, 15:13

fizan19 yazdı:esems fırtına gibi esecek...
% 35 bıraktı bereket versin...yoluun açık olsun esem...çıkmak zorunda ama çok stres yapar...:saygı
fizan19
Teğmen
Teğmen

Sonraki

E GRUBU HİSSE SENETLERİ

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir