YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

ALTIN ÖĞÜT: Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.

EMNIS-Eminiş Ambalaj

Re: EMNIS-Eminiş Ambalaj

Mesaj Numarası:#10  İleti estonsedatte » 02 Nis 2009, 12:37

estonsedatte yazdı:
estonsedatte yazdı:evet dun yazmıstım tren basladı diye. ilk seasn sonlarına doğru ii alım geldi. 1. seans kapanıs 4.10, yon yukarı teyit etti. birleşme onayıda gelince 5 ustune atar heralde. 3.86 maliyetimle bekliyorum.

bugun 4.06 verdim gitti. kar cepte olsun :)

kar cebe girdi ama erken vermişim. ilk seans kapanıs 4.32
estonsedatte
Teğmen
Teğmen

Teşekkür etti: 2 defa
Teşekkür aldı: 3 defa

Mesaj Numarası:#11  İleti cerrah » 06 Ağu 2009, 13:47

KAP : EMINIS AMBALAJ SANAYI VE TICARET A.S. / EMNIS [] OZSERMAYE DEGISIM TABLOSU 06.08.2009 14:40:58

OZSERMAYE DEGISIM TABLOSU
---------------------------------------------------------------------------------------------
OZSERMAYE DEGISIM TABLOSU

FINANSAL TABLO TURU KONSOLIDE OLMAYAN
RAPORLAMA BIRIMI TL
SERMAYE SERMAYE DUZELTME FARKLARI HISSE SENETLERI IHRAC PRIMLERI KARDAN AYRILAN KISITLANMIS YEDEKLER GECMIS YIL ZARARLARI NET DONEM ZARARI TOPLAM
1 OCAK 2008 ITIBARIYLE BAKIYELER 6,128,500 12,988,322 18,648 31,348 -1,806,448 -917,621 16,442,749
DONEM ZARARININ GECMIS YIL ZARARLARINA TRANSFERI -917,621 917,621
NET DONEM ZARARI -2,343,033 -2,343,033
Kullanıcı avatarı
cerrah
Yüz Başı
Yüz Başı

Teşekkür etti: 14 defa
Teşekkür aldı: 25 defa

Mesaj Numarası:#12  İleti kocareis » 21 Kas 2010, 14:56

bu kağıtta bir spek var okadar sıkıyor ki tahtayı işlem bile yaptırmıyor.millet beklemekten yoruldu.bu hissenin anahtarını çevirip gaza basacakları gun sadece seyredeceğiz anlaşılan.10 lotla kademe kalkıyor ilginç...:)

satsan alan yok..alsan satan yok...şunu gördüm tavana götürmek isteyene iyi mal basıyolar ve o malı aşağılardan geri alana kadarda bekliyorlar..girenler zarar edip çıkıyor.kağıt sığ ve toplu...bakalım hareket nezaman olucak.takip etsemde yaklaşmayacağım bir hisse...dikkat edin bugun alırım yarın satarım derseniz yanılırsınız...

yatırım tavsiyesi değildir...
Kullanıcı avatarı
kocareis
Çavuş
Çavuş

Teşekkür etti: 0 defa
Teşekkür aldı: 0 defa

Önceki

E GRUBU HİSSE SENETLERİ

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir