YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

ALTIN ÖĞÜT: Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.

EGEEN-Ege Endüstri

EGEEN-Ege Endüstri

Mesaj Numarası:#1  İleti PEHLİVAN » 04 May 2008, 16:57

EGEEN-Ege Endüstri
Kullanıcı avatarı
PEHLİVAN
Bin Başı
Bin Başı

Teşekkür etti: 0 defa
Teşekkür aldı: 0 defa

Re: EGEEN-Ege Endüstri

Mesaj Numarası:#2  İleti GÜNCEL-HABER » 28 Ekm 2008, 09:13

Ege Endüstri kasımda 6 gün üretmeyecek

Ege Endüstri, yurtiçi ve yurtdışı siparişlerin azalması üzerine kasım ayında 6 gün boyunca üretim yapmayacak. Bu sürede personele yıllık izin kullandırılacak.
Avrupa oto pazarında global krizin etkisiyle yavaşlayan talep, Türkiye'de ağırlıklı olarak Avrupa'ya ihracat yapan otomotiv şirketlerini belli dönemlerde üretimlerine ara vermeye zorluyor. Türk Traktör, Ford Otosan, Çemtaş ve Demisaş'ın ardından Ege Endüstri de talep düşüklüğünü dikkate alarak kasım ayında üretime ara verecek. Ticari araç dingil ve dingil komponentleri üreticisi olan ve ürünleri Avrupa Birliği ve ABD olmak üzere birçok ülkede kullanılan Ege Endüstri iç ve dış piyasalardan siparişlerin azalması üzerine kasım ayında 6 gün boyunca üretim yapmayacak. Ege Endüstri tarafından dün yapılan açıklamada, 8, 10, 15, 17, 22 ve 24 Kasım günlerinde üretim yapılmayacağı kaydedilerek, bu tarihlerde personele yıllık izin kullandırılacağı kaydedildi.
Kullanıcı avatarı
GÜNCEL-HABER
Bin Başı
Bin Başı

Teşekkür aldı: 1 defa

Mesaj Numarası:#3  İleti GÜNCEL-HABER » 29 Kas 2008, 09:13

Ege Endüstri'de üretime mola

Ege Endüstri, aralık ayında üretime ara verecek. Ege Endüstri'den cuma günü yapılan açıklamada, iç piyasa ana sanayi müşterilerinin uzun tatillerine ilaveten dış ülkelerdeki ana sanayi müşterilerinin de uzun tatillere başlaması ve siparişleri ötelemesi nedeniyle, şirketin Pınarbaşı ve serbest bölge fabrikalarında aralık ayının 12, 13, 29, 30, 31. günleri ile ocak ayının 2 ve 3. günlerinde üretim yapılmayacağı bildirildi. Öte yandan Bosch Fren Sistemleri de üretime ara verdi. Otomotiv yan sanayinde faaliyet gösteren şirketin, global piyasalarda yaşanan olumsuzluklar ve talep daralmasından etkilendiği belirtildi. Açıklamada, bu etkilenmeye bağlı olarak iki üretim hattında 27 Kasım 2008 ve 1 Aralık 2008 tarihleri arasında, bir hatta ise 28 Kasım 2008 ve 1 Aralık 2008 tarihleri arasında üretime ara verildiği, bu süre içerisinde ilgili personelden yıllık izni olanların yıllık ücretli izin, olmayanların ise yüzde 50 ücret ödemeli olarak izin kullanmalarına karar verildiği bildirildi. Açıklamada, mevcut piyasa koşullarının devam etmesi beklendiğinden, aralık ayında da 19 Aralık 2008 tarihinden 5 Ocak 2009 tarihine kadar aynı şartlarda üretime ara verilmesinin öngörüldüğü kaydedildi.
Kullanıcı avatarı
GÜNCEL-HABER
Bin Başı
Bin Başı

Teşekkür aldı: 1 defa

Mesaj Numarası:#4  İleti finansmy » 18 Arl 2008, 15:49

***EGEEN*** EGE ENDUSTRI VE TICARET A.S.`NDEN GELEN YAZI:
30.09.2008 TARIHI ITIBARIYLE 482 OLAN PERSONEL SAYIMIZ CESITLI TARIHLERDEKI
ISTIFA VE ISTEN CIKARMALAR SONUCU 427 OLMUSTUR. ***EGEEN***|
finansmy
Genel yetkili

Mesaj Numarası:#5  İleti hokkabaz1979 » 25 Arl 2008, 00:46

çok sığ bir tahta oynanması çok kolay
spek olsam bu tahtada oynardım yön vermek çok kolay oludu :AS
biraz aldım bakarsınız varyo gibi olur
birisi uçuruverir tahtayı :cep
hokkabaz1979
On Başı
On Başı

Mesaj Numarası:#6  İleti YAĞMUR » 23 Oca 2009, 13:38

***EGEEN*** Ege Endustri ve Ticaret A.S.'nden gelen yazi: Ic ve dis musterilerimizin kisa calismaya baslamalari ve iptal edilen siparisler nedeni ile 06/07, 13/14, 20/21 ve 26, 27, 28 Subat 2009 gunleri Pinarbasi ve Serbest Bolge fabrikalarimizda uretim yapilmayacaktir. Pazar sartlarina gore gerekli degisiklikler yapilabilecektir. ***EGEEN*** (23/01/2009 - 13:35:41)
Kullanıcı avatarı
YAĞMUR
Bin Başı
Bin Başı

Mesaj Numarası:#7  İleti YAĞMUR » 19 Şub 2009, 12:19

***EGEEN*** Ege Endustri ve Ticaret A.S.'nden gelen yazi: Ic ve dis musterilerimizin kisa calisma donemlerine devam etmesi ve siparis azaltmalari nedeni ile 6,7,13,14,20,21,25,26,27 ve 28 Mart gunleri Pinarbasi ve serbest bolge fabrikalarimizda uretim yapilmayacaktir. Pazar sartlarina gore gerekli degisiklikler yapilabilecektir. ***EGEEN*** (19/02/2009 - 10:03:17)
Kullanıcı avatarı
YAĞMUR
Bin Başı
Bin Başı

E GRUBU HİSSE SENETLERİ

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir