YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

ALTIN ÖĞÜT: Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.

ABD'de daralma ve Citigroup tedirginliğiyle dolar 1.71 TL

Re: ABD'de daralma ve Citigroup tedirginliğiyle dolar 1.71 TL

Mesaj Numarası:#1  İleti cem arslanoğlu » 28 Şub 2009, 21:03

fark ettiyseniz USD nin bu çıkışı sindire sindire bi çıkış oldu ve bu seviyelerde çok oyalanmaya başladı.bence hedef fibo seviyelerine göre 1,90 ve 2,10 olarak görüyorum.(1,5-2 aylık vade de)
cem arslanoğlu
Üstad

Teşekkür etti: 4 defa
Teşekkür aldı: 13 defa

Re: ABD'de daralma ve Citigroup tedirginliğiyle dolar 1.71 TL

Mesaj Numarası:#2  İleti cem arslanoğlu » 06 Mar 2009, 09:55

cem arslanoğlu yazdı:fark ettiyseniz USD nin bu çıkışı sindire sindire bi çıkış oldu ve bu seviyelerde çok oyalanmaya başladı.bence hedef fibo seviyelerine göre 1,90 ve 2,10 olarak görüyorum.(1,5-2 aylık vade de)

şu anda 2009 yılı için kaynak ihtiyacı yaklaşık 115 milyar USD civarında.bunun hadi diyelim 40 milyar USD IMF karşılayacak o zaman ne olacak??? dow jones daha önce topicim de belirttiğim 6500-6600 seviyesinde destek bulabilir.ama o çıkış sırasında nerdeyse 90 derecelik bi açıyla yükseliş olmuş.yani durumlar beklenilenin ötesine de geçebilir.
cem arslanoğlu
Üstad

Teşekkür etti: 4 defa
Teşekkür aldı: 13 defa

Döviz Piyasaları

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir