YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

ALTIN ÖĞÜT: Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.

DESA-Desa Deri

DESA-Desa Deri

Mesaj Numarası:#1  İleti PEHLİVAN » 04 May 2008, 16:49

DESA-Desa Deri
Kullanıcı avatarı
PEHLİVAN
Bin Başı
Bin Başı

Teşekkür etti: 0 defa
Teşekkür aldı: 0 defa

Re: DESA-Desa Deri

Mesaj Numarası:#2  İleti GÜNCEL-HABER » 22 Ekm 2008, 08:26

Desa Deri`den üretim anlaşması

Desa Deri Sanayi ve Ticaret AŞ, bir İtalyan firması ile üretim anlaşması imzalandığını duyurdu.

AA

Desa Deri'den İMKB'ye yapılan açıklamada, şirketle ünlü İtalyan moda markası Prada S.P.A firmaları arasında işlenmiş deri, saraciye çanta ve küçük deri eşya ürünleri imalatı konularında 31 Temmuz 2009 tarihine kadar geçerli üretim anlaşması imzalandığı kaydedildi.
Kullanıcı avatarı
GÜNCEL-HABER
Bin Başı
Bin Başı

Teşekkür aldı: 1 defa

Mesaj Numarası:#3  İleti YAĞMUR » 18 Şub 2009, 11:56

***DESA** Desa Deri San. ve Tic. A.S. ile ilgili Celet Holding A.S.'nden gelen yazi; 17/02/2009 tarihinde Desa Deri San. ve Tic. A.S. hisse senetleri ile ilgili olarak 0,35 TL ortalama fiyat uzerinden 100.000 adet alim islemi ortakligimizca gerceklestirilmistir. ***DESA*** (18/02/2009 - 08:58:57)
Kullanıcı avatarı
YAĞMUR
Bin Başı
Bin Başı

Teşekkür aldı: 0 defa

Mesaj Numarası:#4  İleti tcover13 » 30 Tem 2009, 15:48

yok mu bur da hiç desa cı

desa kendisinden beklenmeyeni yapıyor

enteresan beni şaşırttı

1.8 lere kadar şaşırabilirim