| ***CRDFA*** Creditwest Faktoring Hizmetleri A.S.'den 12.01.2009 tarihinde gelen yazi asagiya cikarilmistir. "Yonetim Kurulumuz, 12.01.2009 tarihli Yonetim Kurulu toplantisinda, sirketimizin kayitli sermaye tavaninin 20.000.000 TL'den 100.000.000 TL'ye artirilmasina iliskin olarak ana sozlesmemizin Sermaye baslikli 6. maddesinin ekteki sekilde degistirilmesine, ilgili degisikligin BDDK'dan, SPK'dan ve Sanayi ve Ticaret Bakanligindan gerekli izinlerin alinarak Genel Kurulun onayina sunulmasina karar vermistir." Ana sozlesmenin soz konusu maddesinin eski ve yeni sekli Gunluk Bulten ekinde yayinlanacaktir. ***CRDFA*** (12/01/2009 - 15:22:16) |

| ***CRDFA*** Creditwest Faktoring Hizmetleri A.S.'nden gelen yazi: Ukrayna'da kurulu bagli ortakligimiz West Finance and Credit Bank'taki % 50 oranindaki payimizin ana hissedarimiz Altinbas Holding A.S.'ne satilmasina iliskin Hisse Alim-Satim Sozlesmesi 21.05.2008 tarihinde taraflar arasinda imzalanmis olup, bu durum ayni tarih itibariyle kamuoyuna duyurulmustu. Yonetim kurulumuz, 14.01.2009 tarihli yonetim kurulu toplantisinda, Sirketimizin Ukrayna'da kurulu bagli ortakligi West Finance and Credit Bank'taki % 50 oranindaki payinin Altinbas Holding A.S.'ne satisi ile ilgili taraflar arasinda duzenlenen 21.05.2008 tarihli hisse alim-satim sozlesmesine iliskin olarak; Altinbas Holding A.S.'nin finansal piyasalarda yasanan global captaki sorunlar ve Ukrayna ekonomisinde yasanan gelismeler nedeniyle fiyat revizesi veya fesih talebini gorusmus, gorusmelerde fiyat revizesinin kabul edilmeyerek ilgili sozlesmenin feshine karar vermistir. ***CRDFA*** (14/01/2009 - 15:09:09) |

| ***CRDFA***İMKB GÜNLÜK BÜLTENİ ŞİRKET HABERLERİ- (23 OCAK 2009) Creditwest Faktoring Hizmetleri A.Ş.’nin 23.01.2009 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. “Yönetim Kurulumuz, 23.01.2009 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında, 12.01.2009-1 tarih ve sayılı kararı ile şirketimizin kayıtlı sermaye tavanının 100.000.000 (Yüzmilyon) TL’ye artırılmasına ilişkin olarak anasözleşmemizin Sermaye başlıklı 6. maddesinin değiştirilmesine karar vermiş olup, ilgili değişikliğin ekteki şekilde düzeltilmesine ve düzeltmenin BDDK’dan, SPK’dan ve Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’ndan gerekli izinlerin alınarak Genel Kurulun onayına sunulmasına karar vermiştir. Söz konusu düzeltme Sermaye Piyasası Kurulu’nun talebi doğrultusunda yapılmıştır.” Ana sözleşmenin “Sermaye” başlıklı sözkonusu maddesinin eski ve yeni şekli ekte yayınlanmaktadır. (26/01/2009 - 08:42:56) |

| ***CRDFA***İMKB GÜNLÜK BÜLTENİ ŞİRKET HABERLERİ- (29 OCAK 2009) Creditwest Faktoring Hizmetleri A.Ş.’nin 29.01.2009 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. “Şirketimizin, BDDK’na gönderilen bağımsız denetimden geçmemiş Sermaye Piyasası Mevzuatına göre düzenlenmemiş 31.12.2008 tarihli bilanço ve gelir tabloları Seri:VIII, No:39 sayılı Özel Durumların Kamuya Açıklanmasına İlişkin Esaslar Tebliği’nin 5-e 14. maddesi uyarınca ekte sunulmaktadır.” Söz konusu mali tablolar Ek’te ve Borsamız Türkçe İnternet Sitesi’nde (www.imkb.gov.tr) “Günlük Bülten” bölümünde “Şirket Haberleri Ekleri” başlığı altında yayınlanmaktadır. (30/01/2009 - 08:41:08) |

| ***CRDFA*** Creditwest Faktoring Hizmetleri A.S.'nin 17.02.2009 tarihli ek aciklamasi asagiya cikarilmistir. "Yonetim Kurulumuz 17.02.2009 tarihli Yonetim Kurulu Toplantisinda anasozlesmemizin Maksat ve Mevzuu baslikli 3. maddesine yeni bir fikra eklenerek ekteki sekilde degistirilmesine ilgili degisikligin BDDK'dan SPK'dan ve Sanayi ve Ticaret Bakanligindan gerekli izinlerin alinarak Genel Kurulun onayina sunulmasina karar vermistir. Soz konusu degisiklik sirketimizin sosyal amacli kurulmus olan vakiflara, derneklere, universiteler ve benzeri kuruluslara Sermaye Piyasasi Kurulu ve BDDK tarafindan belirlenen esaslar dahilinde yardim ve bagista bulunabilmesi amaciyla yapilmistir." Ana sozlesmenin soz konusu maddesinin eski ve yeni sekli Gunluk Bulten ekinde yayinlanacaktir. ***CRDFA*** (17/02/2009 - 08:58:43) |

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir