YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

ALTIN ÖĞÜT: Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.

COMDO-Compenanta

Re: COMDO-Compenanta

Mesaj Numarası:#10  İleti estonsedatte » 31 Mar 2009, 20:41

CENGİZ61 yazdı:3.86 ile 3.94 arasında sıkışan hisse önümüzdeki günlerde tepki vererek 4.00 üzerine kendini atacağı kanısındayım

comdo bu tahta resmen comodo ejderi gibi sessiz sakin. comodo ejderi cok soğuk kanlı bir sürüngendir. salyasındaki bakteriler avında enfexiona sebeb olur ve avını takip ederek ölmesini bekler. bi hissede pozisyon almak için comodo ejderi gibi soğuk kanlı ve sabırlı olmak gerek :)
estonsedatte
Teğmen
Teğmen

Teşekkür etti: 2 defa
Teşekkür aldı: 3 defa

Mesaj Numarası:#11  İleti estonsedatte » 31 Mar 2009, 23:36

***comdo*** componenta dokumculuk tıcaret ve sanayı a.s.'nın 31.03.2009 tarıhınde yapılan olagan genel kurul

***comdo*** componenta dokumculuk tıcaret ve sanayı a.s.'nın 31.03.2009 tarıhınde yapılan olagan genel kurul
toplantısı'nda; -2008 yılı ıcınde 1.000 tl orhangazı endustrı meslek lısesı,
1.040 tl tev olmak uzere toplam 2.040 tl bagıs ve yardımda bulunuldugu
hususunda bılgı edınıldıgı, -2008 yılı net donem karının turk tıcaret kanunu,
sermaye pıyasası mevzuatı ve sırketımız esas mukavelesı cercevesınde;
577.675,58 tl bırıncı tertıp yasal yedek akce, 3.484.800,00 tl ortaklara
temettu bakıye tutarında, fevkalade ıhtıyat olarak ayrılmasına, 1 tl'lık
hısseye brut=net 0,055 tl olmak uzere %5,5 oranında 3.484.800 tl temettu
odenmesı ve temettunun sermayeye ılave edılerek bedelsız hısse senedı olarak
dagıtılmasının kabul edıldıgı -2009 yılı bılanco donemı ıcın basaran nas
serbest muhasebecı malı musavırlık a.s. (a member of a prıceqaterhouse coopers)
yonetım kurulunca yapılan secımını onaylanmasına karar verıldıgı, -yonetım
kurulu uyelıklerının adedı 4 olarak tespıt edılerek yrjo heıkkı lehtonen, harrı
uolevı saukkomaa, tezcan yaramancı, hakan sadık goral'ın 2009 yılı hesaplarını
ıncelemek amacı ıle toplanacak genel kurul'a kadar gorev yapmak uzere
secıldıgı, -denetcılerın adedı 2 olarak tesbıt edılerek adıl gıray oztoprak,
aysegul eder uyanıkdenız'ın 2009 yılı hesaplarını ıncelemek amacı ıle
toplanacak genel kurul'a kadar gorev yapmak uzere denetcı secıldıgı
bıldırılmıstır. Toplantı tutanagı ıle kar dagıtım tablosu gunluk bulten ekınde,
kar dagıtım tablosu ayrıca ınternet sıtemızın 'sırketler' bolumunde
yayınlanacaktır. ***comdo***
estonsedatte
Teğmen
Teğmen

Mesaj Numarası:#12  İleti CENGİZ61 » 06 Nis 2009, 19:59

hise bu gün 4.16 direncini test etti geri geldi ısınma turları başladı yön yukarı bol kazançlar
CENGİZ61

Mesaj Numarası:#13  İleti estonsedatte » 07 Nis 2009, 01:25

CENGİZ61 yazdı:hise bu gün 4.16 direncini test etti geri geldi ısınma turları başladı yön yukarı bol kazançlar

%90 dan fazlası toplu. piyasanın yukarı hareketine sessiz kalmıstı bugun kıpırdadı. euro bugun 3.97 maliyetle aldığı 26 bin lotu yarın mutlaka vermek isteyecek. kapanış. 3.96 oldu sanırım 4.10 lara geitirp oralardan vermek istiyecekler. cok süpriz bi thata piyasada dolasan hissesi az olduğu için hersey olabilir. 1000 tanede bende var. hayırlısı bakalım.
estonsedatte
Teğmen
Teğmen

Mesaj Numarası:#14  İleti CENGİZ61 » 16 Nis 2009, 23:13

yavaştan hareket başlıyor artık sıkıştığı üçgenden çıktı yanılmıyorsam artık bu hisse çok iyi olacak comodo ejderi adını sık duyacaksınız artık izleyin kalbiniz sağlamsa :)
CENGİZ61

Mesaj Numarası:#15  İleti estonsedatte » 18 Nis 2009, 22:54

CENGİZ61 yazdı:yavaştan hareket başlıyor artık sıkıştığı üçgenden çıktı yanılmıyorsam artık bu hisse çok iyi olacak comodo ejderi adını sık duyacaksınız artık izleyin kalbiniz sağlamsa :)

comodo ejderine devam ediyoruz cengiz hocam. bakalım ne zmaan süpriz sıcrama yapıcak ;)
estonsedatte
Teğmen
Teğmen

Mesaj Numarası:#16  İleti CENGİZ61 » 04 May 2009, 22:42

ağır ağır çıkacaksın bu merdivenlerden ..
CENGİZ61

Mesaj Numarası:#17  İleti estonsedatte » 27 Ağu 2009, 00:58

en son nisanda 4.12 den verip chem borsadan hemde comdodan cıkmıstım. piyasa ucmus en kötu batık tahtalar ucmus olmasına rahmen comdoda tık olmamıs hatta geri bile cekilmiş. bildiğimiz tek gitmeme nedeni ettiği zarar gözukuyo ama piyasa bu dönemde iflas isteyen batık tahtalar bile %100 un ustunde prim yapmısken comdonun kıpırdamaması garip geldi bana. %90 ı toplu. artık zamanı geldi gibi sanki. ayırca endex geri cekilse fazla kayıp vermeyecek gibi duruyo. 3.84 ortalama ile geri aldık bakalım nolacak. comdoyu en guvenli tahta olarak göruyorum. kimbilir belki sıcrama zamanıda gelmiştir.
estonsedatte
Teğmen
Teğmen

Mesaj Numarası:#18  İleti CENGİZ61 » 27 Ağu 2009, 01:00

Bize sıçrama yetmez kanka daha yolumuz uzun :)
CENGİZ61

ÖncekiSonraki

C GRUBU HİSSE SENETLERİ

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir