| ***BRISA***İMKB GÜNLÜK BÜLTENİ ŞİRKET HABERLERİ- (03 ŞUBAT 2009) Brisa Bridgestone Sabancı Lastik Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin 03.02.2009 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. “Konu: Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri:VIII, No: 39 sayılı Tebliği uyarınca yapılan açıklamadır. Açıklanacak özel durum: Üretim duruşu. Şirketimiz; global piyasalardaki olumsuz gelişmeler nedeni ile yurtdışı ve yurtiçi pazarlarda görülen talep daralmasını dikkate alarak, 05.02.2009 Çarşamba gününden – 12.02.2009 Perşembe gününe kadar üretim faaliyetlerine ara verecektir.” (04/02/2009 - 08:39:56) |

| ***BRISA***İMKB GÜNLÜK BÜLTENİ ŞİRKET HABERLERİ- (04 ŞUBAT 2009) Brisa Bridgestone Sabancı Lastik Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin 05.02.2009 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. “Konu: Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri:VIII, No: 39 sayılı Tebliği uyarınca yapılan açıklamadır. Açıklanacak özel durum: Üretim duruşu. 04.02.2009 tarihli özel durum açıklamamıza ekdir. Şirketimiz 05.02.2009 Perşembe gününden – 12.02.2009 Perşembe gününe kadar üretim faaliyetlerine ara verme kararı almış olup, bu dönemde izine ayrılacak olan mavi yaka çalışan sayımız yaklaşık 1072, beyaz yaka çalışan sayımız ise yaklaşık 119 kişidir. Çalışılmayacak olan bu 7 takvim günlük sürenin 1 günü hafta tatili olarak hakedilecek olup, 4 günlük bölümü mavi yaka çalışanlarımızın yıllık ücretli izinlerinden mahsup edilecek, 2 günlük bölümü ise “ücretli izin” olarak Şirketimiz tarafından karşılanacaktır. “Ücretli izin” sürelerinin brüt karşılığı yaklaşık 199.715 TL’dir. Beyaz yaka çalışanlarımızın çalışmadıkları günlerin tamamı ise yıllık ücretli izinlerinden mahsup edilecektir.” (05/02/2009 - 08:50:21) |

| Brisa Bridgestone üretime ara verdi |
![]() |
| Brisa Bridgestone Sabancı Lastik Sanayi ve Ticaret A.Ş. üretime ara verdiğini duyurdu. AA Brisa'dan İMKB'ye gönderilen yazıda, şirketin bugünden itibaren 12 Şubat 2009 tarihine kadar üretim faaliyetlerine ara verme kararı aldığı belirtildi. Bu dönemde izine ayrılacak olan mavi yaka çalışan sayısının yaklaşık bin 72, beyaz yaka çalışan sayılarının ise yaklaşık 119 kişi olduğunu belirtilen açıklamada şunlar kaydedildi: “Çalışılmayacak olan bu 7 takvim günlük sürenin 1 günü hafta tatili olarak hak edilecek olup, 4 günlük bölümü mavi yaka çalışanlarımızın yıllık ücretli izinlerinden mahsup edilecek, 2 günlük bölümü ise ücretli izin olarak şirketimiz tarafından karşılanacaktır. Ücretli izin sürelerinin brüt karşılığı yaklaşık 199 bin 715 TL'dir. Beyaz yaka çalışanlarımızın çalışmadıkları günlerin tamamı ise yıllık ücretli izinlerinden mahsup edilecektir.” |

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir