YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

ALTIN ÖĞÜT: Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.

BFREN-Bosch Fren Sistemleri

Mesaj Numarası:#1  İleti PEHLİVAN » 04 May 2008, 16:31

Kullanıcı avatarı
PEHLİVAN
Bin Başı
Bin Başı

Teşekkür etti: 0 defa
Teşekkür aldı: 0 defa

Re: BFREN-Bosch Fren Sistemleri

Mesaj Numarası:#2  İleti borsamatik » 08 May 2008, 17:20

esas bedelsiz söylentisiyle çoştu galiba..
Kullanıcı avatarı
borsamatik
Yüz Başı
Yüz Başı

Teşekkür etti: 1 defa
Teşekkür aldı: 1 defa

Mesaj Numarası:#3  İleti BOSNALI » 19 Haz 2008, 15:20

BFREN... 68.00 DEN AL VERDI BUGUN.. 69.00 LARA SARKARSA UFAK ALIM DUSUNULEBİLİR.. TEKRAR 83.00 ATAGI YAPABİLİR.. BUNU AKSAM AYRINTILI INCELEYECEM BAKALIM.. %20 Sİ HALKA ACIK.. EN SON 2007 DE %56.25 BEDELSİZ VERMIS.. VE EN GUZEL BEDELSIZI 2004 DE %6,594.52 OLARAK VERMIS.. FMIZP GİBİ.. TAKASLARINDA; DEUTSCHE YABANCI 118.279 LOT TOPLAMIS.. SON 3 AYDA 3757 LOT ALMIS.. KESIN VARDIR BIR BILDIGI.. FMİZP İ DE BOLE INCELEMISTIM HATTA YAKALAMISTIM 600 LIRALARDAN AMA DAHA VAR DIYE ZAMANI 680 DEN CIKMISTIM O HAFTA HABERI GELDI UCTU GITTI KISMET. AMA BUNDA BISILER SEZIORUM.. YAKIN MARKAJDA TAKIBE ALIYORUZ..!
Kullanıcı avatarı
BOSNALI
Üstad

Teşekkür etti: 4 defa
Teşekkür aldı: 4 defa

Mesaj Numarası:#4  İleti aguven » 05 Tem 2008, 09:08

ARKADŞLAR NERELERDESİNİZ KAĞIT NE DURUM DA SANKİ BİRAZ TOPARLANDI HA NEDERSİNİZ :?:
aguven
On Başı
On Başı

Mesaj Numarası:#5  İleti YAĞMUR » 26 Arl 2008, 15:12

***BFREN***TOASO***TOFAŞ VE BOSCH YARIN ÜRETİMİNİ DURDURUYOR
Otomotiv pazarlarındaki daralma ve siparişlerin azalması yüzünden
Tofaş ve Bosch'un, yarın üretimini durduracağı bildirildi.

Alınan bilgiye göre, hafif ticari araç segmentindeki "Doblo"nun yanı
sıra Peugeot ve Citroen markalarını bünyesinde barındıran Fransız
PSA Grubu ve Fiat için "Mini Cargo" ile "Fiat Linea" üreten Tofaş'ta
global pazarlardaki daralma nedeniyle üretime 27 Aralık 2008-12 Ocak
2009 tarihlerinde ara verilecek.

Fabrikada yaklaşık 7 bin işçinin çalıştığı, bu süreçte sınırlı
sayıda çalışanın görevlerini sürdüreceği, zorunlu izne
çıkarılanların ise ücretlerinin yüzde 76'sının ödeneceği öğrenildi.

Daha önce günde bin 100 araç üretim rakamını yakalayan Tofaş'ın,
kriz yüzünden günde 750 araca kadar düştüğü bildirildi.

Dizel enjeksiyon sistemleri üreten Bosch Sanayi ve Ticaret A.Ş'de de
27 Aralık 2008-2 Ocak 2009 tarihlerinde üretime ara verilecek.

-OYAK RENAULT'DA ÜRETİM 18 ARALIK'TA DURMUŞTU-

OYAK Renault ise aynı nedenlerle 18 Aralık'ta üretimini durdurmuştu.
"Megane II Sedan", "Symbol" ve "Clio III" üretip, bunun yüzde
80'inden fazlasını ihraç eden OYAK Renault, fabrikada çalışan toplam
5 bin 300 işçinin büyük bölümü, ücretlerinin yüzde 76'sının ödenmesi
kaydıyla 12 Ocak'a kadar zorunlu izne çıkarılmıştı. Renault'da bazı
birimlerde 500 kadar çalışan görevlerini sürdürüyor.

(26/12/2008 - 15:07:21)
Kullanıcı avatarı
YAĞMUR
Bin Başı
Bin Başı

Mesaj Numarası:#6  İleti cerrah » 13 Ağu 2009, 13:18

KAP : BOSCH FREN SISTEMLERI SANAYI VE TICARET A.S. / BFREN [] SORUMLULUK BEYANI 13.08.2009 14:16:14
SORUMLULUK BEYANI
---------------------------------------------------------------------------------------------
FINANSAL TABLO VE FAALIYET RAPORLARININ KABULUNE ILISKIN YONETIM KURULU`NUN
KARAR TARIHI:13.08.2009
KARAR SAYISI :2009/5

SERMAYE PIYASASI KURULU`NUN SERI:XI, NO:29 SAYILI TEBLIGININ UCUNCU BOLUMUNUN 9. MADDESI GEREGINCE SORUMLULUK BEYANI

A)30.06.2009 DONEMINE ILISKIN ARA MALI TABLO VE DIP NOTLARININ TARAFIMIZDAN INCELENDIGINI,
B)ISLETMEDEKI GOREV VE SORUMLULUK ALANINDA SAHIP OLDUGUMUZ BILGILER CERCEVESINDE, FINANSAL TABLO VE FAALIYET RAPORUNUNU ONEMLI KONULARDA GERCEGE AYKIRI BIR ACIKLAMA ICERMEDIGI VEYA ACIKLAMANIN YAPILDIGI TARIH ITIBARIYLE YANILTICI OLMASI SONUCUNU DOGURABILECEK HERHANGI BIR EKSIKLIK ICERMEDIGINI ,
C)ISLETMEDEKI GOREV VE SORUMLULUK ALANINDA SAHIP OLDUGUMUZ BILGILER CERCEVESINDE, YURURULUKTEKI FINANSAL RAPORLAMA STANDARTLARINA GORE HAZIRLANMIS FINANSAL TABLOLARIN ISLETMENIN AKTIFLERI, PASIFLERI, FINANSAL DURUMU VE KAR ZARARI ILE ILGILI GERCEGI DURUST BIR BICIMDE YANSITTIGINI VE FAALIYET RAPORUNUN ISIN GELISIMI VE PERFORMANSINI VE ISLETMENIN FINANSAL DURUMUNU, KARSI KARSIYA OLDUGU ONEMLI RISKLER VE BELIRSIZLIKLERLE BIRLIKTE DURUSTCE YANSITTIGINI BEYAN EDERIZ.

SIRKETIMIZIN YABANCI SERMAYELI BIR SIRKET OLMASI VE YONETIM KURULUNUN DA YURT DISINDA BULUNMASI SEBEBI ILE 13.08.2009 TARIHINDE ALINMIS OLAN 30.06.2009 TARIHLI ARA MALI TABLO VE DIP NOTLARININ KABULU ILE ILGILI ORIJINAL YONETIM KURULU KARARI HENUZ ELIMIZE ULASMADIGINDAN RAPOR EKINDE SUNULAMAMAKTA OLUP BILAHARE GONDERILECEKTIR.
---------------------------------------------------------------------------------------------
BU HABERIN KAP `IN SITESINDEKI ORJINAL HALI VE EKLI DOSYALARINI GOREBILMEK ICIN ASAGIDAKI LINK`I TIKLAYINIZ!
HTTP://WWW.KAP.GOV.TR/YAY/BILDIRIM/BILDIRIM.ASPX?ID=90104|
Kullanıcı avatarı
cerrah
Yüz Başı
Yüz Başı

Teşekkür etti: 14 defa
Teşekkür aldı: 25 defa

Sonraki

B GRUBU HİSSE SENETLERİ

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir