YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

ALTIN ÖĞÜT: Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.

BERDN-Berdan Tekstil

BERDN-Berdan Tekstil

Mesaj Numarası:#1  İleti PEHLİVAN » 04 May 2008, 16:31

BERDN-Berdan Tekstil
Kullanıcı avatarı
PEHLİVAN
Bin Başı
Bin Başı

Teşekkür etti: 0 defa
Teşekkür aldı: 0 defa

Re: BERDN-Berdan Tekstil

Mesaj Numarası:#2  İleti bay44 » 09 May 2008, 16:09

***BERDN*** Berdan Tekstil Sanayi ve Ticaret A.S.'nin 09.05.2008 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "09.05.2008 Cuma gunu sirket merkezimizde saat 13:00'da baslayan 2007 yili Olagan Genel Kurul Toplantisi'nda; 2007 yili faaliyet ve hesaplari ile ilgili Yonetim Kurulu, Denetim Kurulu ve bagimsiz dis denetim firmasinin raporlari okundu ve muzakere edilerek oy birligi ile kabul edildi. Sirketin 2007 faaliyet yili ile ilgili, SPK mevzuati Seri:XI No:25 Tebliglerine gore duzenlenmis ve konsolide edilmis bagimsiz denetimden gecmis ve VUK gore hazirlanmis mali tablolar ve raporlari okundu. Sirketin 2007 yili faaliyetlerini iceren bagimsiz denetimden gecmis V.U.K. hukumlerine ve S.P.K. mevzuatlarina gore hazirlanmis mali tablolar ve raporlar muzakere edilerek, oy birligi ile kabul ve tasdik edildi. Yonetim Kurulu; 2007 yili icerisinde sosyal yardim amaci ile cesitli vakif, derneklere 96.519,66 YTL ve Tarsus Yari Maratonu Sponsorlugu'na 96.452,77 YTL olmak uzere toplam 192.972,43 YTL tutarinda bagis ve yardimda bulunuldugu hakkinda ortaklara bilgi verildi. Bu tur bagis ve yardimlarin yapilmasinda Yonetim Kurulu'na yetki verildi. Ortaklar Kurumsal Yonetim Ilkelerine uygun olarak kar payi dagitim politikamiz hakkinda bilgilendirildi. Ana sozlesmenin 9. maddesine uygun olarak 1 yil sureyle gorev yapmak uzere A grubu hissedarlar ekseriyetince Yonetim Kuruluna aday gosteren Muhtesem Ekenler, Ercan Ekenler ve Cihangir Cetin'in secilmelerine oy birligi ile karar verildi. Ana sozlesmenin 12. maddesine uygun olarak denetcilige 1 yil sure ile gorev yapmak uzere Ertugrul Yilmaz ve Remzi Ekmekci'nin secilmelerine oy birligi ile karar verildi. Sermaye Piyasasi Kurulu tebligleri geregince Bagimsiz Dis Denetleme firmasi olarak Yonetim Kurulu'nca onerilen, Grant Thornton Engin Bagimsiz Denetim ve Serbest Muhasebecilik Mali Musavirlik A.S.'nin secilmesine oy birligi ile karar verildi." Toplanti tutanagi Gunluk Bulten Ekinde yayinlanacaktir. ***BERDN*** (09/05/2008 -
Kullanıcı avatarı
bay44
Ast Subay
Ast Subay

Mesaj Numarası:#3  İleti GÜNCEL-HABER » 18 Tem 2008, 07:54

Berdan Tekstil borçlarını yeniden yapılandırdı

Berdan Tekstil, 18.2 milyon euro borcunu dört banka ile anlaşarak yeniden yapılandırdı. Şirketten Borsa Başkarlığı'na yapılan açıklamaya göre, 2008 ve 2009 yıllarında aktifinde kayıtlı atıl durumdaki gayrimenkullerini satarak borçlarının ödenmesinde kullanacak. Bakiye kalacak ana para ve faiz borçlarının ödemeleri Aralık 2009 tarihinden başlayarak Aralık 2015'e kadar bitirilecek. Açıklamada, şirketin Mersin'deki imarlı arsasını 8 milyon euro bedelle sattığı belirtildi. Açıklamada ayrıca, protokolün başlangıç tarihinden itibaren oluşacak faizin ana para ödemelerinin tamamlanmasından sonra basit usülde yıllık euribor+1 oranında hesaplanacağı ifade edildi.
Kullanıcı avatarı
GÜNCEL-HABER
Bin Başı
Bin Başı

Teşekkür aldı: 1 defa

Mesaj Numarası:#4  İleti YAĞMUR » 18 Şub 2009, 12:21

***BERDN******TSKB******VAKBN*** Berdan Tekstil Sanayi ve Ticaret A.S.'nden gelen yazi: 17.07.2008 tarih ve MM2008/171/174 ile 17.07.2008 tarih ve MM2008/171/176 sayili ozel durum aciklamalari ile T. Vakiflar Bankasi T.A.O. liderliginde RCT Varlik Yonetim A.S. (TMSF), Tasfiye Halindeki Emlak Bankasi A.S. ve T. Sinai Kalkinma Bankasi A.S.'den olusan dort bankayla 16.07.2008 tarihinde imzalanan ek protokol kapsaminda sirket aktifinde kayitli gayrimenkullerin satilarak protokol bankalarina olan borclarin odenmesinde kullanacagimizi bildirmistik. Aktifteki kayitli net degeri 2.290.000,00 TL olan Istanbul ili Sisli ilcesi Halaskargazi Mahallesi 65 pafta 671 ada 46 parselde kayitli ve ekspertiz degeri 1.650.000,00 TL olan gayrimenkul, Turkiye Sinai Kalkinma Bankasi A.S.'ne 16.07.2008 tarihli ek protokol geregi 1.100.000,00 Euro (2.330.000,00 TL) bedelle borctan mahsup edilmek uzere devredilmistir. Satistan 40.000,00 TL gayrimenkul satis kari elde edilmistir. Ayrica aktifteki kayitli degeri 127.655,88 TL olan Mersin ili Tarsus ilcesi Fevzicakmak mahallesi 1849 ada 9 parselde kayitli ve ekspertiz degeri 600.000,00 TL olan gayrimenkul, Volkan Insaat Petrol Nakliyat Taahhut Turizm ve Ticaret Ltd. Sti.'ne 600.000,00 TL bedelle satilmistir. Satistan 472.344,12 TL gayrimenkul satis kari elde edimlis olup satis bedeli olan 600.000,00 TL protokol bankalarina olan borcun odenmesinde kullanilacaktir. Alici firma olan Volkan Insaat Petrol Nakliyat Taahhut Turizm ve Ticaret Ltd. Sti. ile sirketimizin ve ortaklarimizin dolayli ve dolaysiz olarak herhangi bir iliskisi bulunmamaktadir. ***BERDN******TSKB******VAKBN*** (17/02/2009 - 08:58:44)
Kullanıcı avatarı
YAĞMUR
Bin Başı
Bin Başı

Mesaj Numarası:#5  İleti cerrah » 13 Ağu 2009, 11:01

KAP : BERDAN TEKSTIL SANAYI VE TICARET A.S. / BERDN [] HERHANGI BIR OTORITEYE MALI TABLO VERILMESI 13.08.2009 11:54:24

HERHANGI BIR OTORITEYE MALI TABLO VERILMESI
---------------------------------------------------------------------------------------------

MALI TABLONUN HESAP DONEMI : 2009 2. DONEM
MALI TABLONUN VERILDIGI OTORITE : GELIR IDARESI BASKANLIGI KIZILMURAT VERGI DAIRESI
MALI TABLONUN VERILME NEDENI : GECICI VERGI BEYANNAMESI
MALI TABLONUN VERILME TARIHI : 13.08.2009

---------------------------------------------------------------------------------------------
EK TABLO GECICI VERGI BEYANNAMESI EKINDE VERGI DAIRESINE SUNULMUS OLUP, SERMAYE PIYASASI MEVZUATINA GORE DUZENLENMEMISTIR.

BU HABERIN KAP `IN SITESINDEKI ORJINAL HALI VE EKLI DOSYALARINI GOREBILMEK ICIN ASAGIDAKI LINK`I TIKLAYINIZ!
HTTP://WWW.KAP.GOV.TR/YAY/BILDIRIM/BILD ... ?ID=89940|
Kullanıcı avatarı
cerrah
Yüz Başı
Yüz Başı

Teşekkür etti: 14 defa
Teşekkür aldı: 25 defa

Mesaj Numarası:#6  İleti SON-OSMANLI » 22 Eyl 2009, 00:04

BAKALIM BAYRAMDAN SONRA SÜRESİ BİTİYORMUŞ... NE GİBİ ETKİLEYECEK GÖRECEĞİZ AMA TEKNİK OLARAK ZATEN DİPTE... MUTLAKA TEPKİ BEKLİYORUM.

Berdan Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin 27.08.2009 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.
“27.08.2009 tarihinde saat 16:40’ta Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda yayınlanan bildirimimiz aşağıda yer almaktadır.
Orjinal Açıklamanın Tarihi:25.03.2009
Konu:Kısa Çalışma Ödeneğine Ektir.
Değişen Konularla İlgili Bilgiler:Kısa çalışma ödeneğinden faydalanılarak çalışanların ücretsiz izine ayrılması
Dünyada ve ülkemizde devam eden ekonomik daralma ve müşteri siparişlerindeki azalmalar nedeni ile firmamız işçi çıkarma yerine kısa çalışma ödeneğinden faydalanmak üzere Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Türkiye İş Kurumu İşsizlik Sigortası Dairesi Başkanlığı'na müracat etmiş ve 24.03.2009 tarihinden başlamak üzere 6 ay süreyle (23.09.2009) ilgili dönemlerde ödenekten faydalanmak istediğimizi bildirmiş ve Bakanlık tarafından yapılan inceleme sonucu da kısa çalışma ödeneğinden faydalanması uygun bulunarak onaylandığını 25.03.2009 tarihli Özel Durum Açıklamamızla bildirmiştik. Bu kapsamda çalışanlarımız ücretsiz izinli sayıldığından üretime ara verilmiştir. “
¾·¾¾·¾¾·¾¾·¾¾·¾¾·¾
Kullanıcı avatarı
SON-OSMANLI
Üs Teğmen
Üs Teğmen

Teşekkür etti: 35 defa
Teşekkür aldı: 2 defa

Mesaj Numarası:#7  İleti hokkabaz » 23 Eyl 2009, 20:05

Bu senet bitik alırsa aldığın fiyata ble satamıyosun hacim yok.
Kullanıcı avatarı
hokkabaz
Çavuş
Çavuş

Teşekkür etti: 2 defa

B GRUBU HİSSE SENETLERİ

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir