YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

ALTIN ÖĞÜT: Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.

BANVT-Banvit

BANVT-Banvit

Mesaj Numarası:#1  İleti PEHLİVAN » 04 May 2008, 16:29

BANVT-Banvit
Kullanıcı avatarı
PEHLİVAN
Bin Başı
Bin Başı

Teşekkür etti: 0 defa
Teşekkür aldı: 0 defa

Re: BANVT-Banvit

Mesaj Numarası:#2  İleti eldenevar » 08 May 2008, 08:59

son 2 aydır en favori kağıdım,
5,xx i geçmeden de satmam..
bana aldanıp da yüksek fiyattan sakın almayın ha.. :)
maliyetim çok düşük çünkü..
eldenevar
Teğmen
Teğmen

Teşekkür aldı: 1 defa

Mesaj Numarası:#3  İleti PEHLİVAN » 16 May 2008, 08:13

Banvit Romanya'da yem fabrikası aldı

Banvit Bandırma'nın Romanya'daki iştiraki Banvit Foods Romanya'da yem fabrikası satın aldı. Banvit'ten dün İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) yapılan açıklamada Banvit Foods'un Romanya'daki yem fabrikasını 1.05 milyon euro bedelle satın aldığı belirtildi. Açıklamaya göre, söz konusu fabrikada gerçekleştirilecek yem üretimiyle Banvit'in damızlık işletmelerinin yem ihtiyacı karşılanacak ve iç piyasaya yem satışı yapılacak. Banvit daha önce yaptığı bir açıklamada da Romanya'da bulunan şirketi Agra Food'a ait yeni kuluçhanenin devreye girdiğini bildirmişti.
Kullanıcı avatarı
PEHLİVAN
Bin Başı
Bin Başı

Mesaj Numarası:#4  İleti eldenevar » 03 Haz 2008, 10:20

eldenevar yazdı:son 2 aydır en favori kağıdım,
5,xx i geçmeden de satmam..
bana aldanıp da yüksek fiyattan sakın almayın ha.. :)
maliyetim çok düşük çünkü..

evet durum itibari ile nisan başında topladığımız tavuklarla vedalaşma vakti yaklaştı,
20.06.2008 beklenen tarih, fiyat grafiği bu arada nasıl hareket edecek bekleyip göreceğiz,
asıl hedefim 5,xx li rakamlardı ancak bu dandik piyasada buna da şükür :)

*** Banvit Bandırma Vitaminli Yem Sanayii A.Ş.’nin 30.05.2008 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısında; 2007 yılı brüt karı olan 81.866.004 YTL’den ödenecek tüm vergiler, geçmiş yıl zararları ve 1. tertip yasal yedek akçe düşüldükten sonra kalan 54.030.714,18 YTL dağıtılabilir dönem karından 1. temettü olarak %35 oranında brüt 18.910.749,96 YTL’nin nakit olarak 20.06.2008 tarihinden itibaren dağıtılmasına, ayrıca 2007 yılı karından %24,999 oranında 19.999.598 YTL’lık kısmının bedelsiz hisse şeklinde dağıtılarak sermaye arttırımında kullanılmasına ve bedelsiz kar dağıtımına 20.06.2008 taririhinden itibaren başlanmasına karar verildiği, Şirketin 30.06.2008 tarihli bilançoları esas alınarak bağlı ortaklığı Badiş A.Ş.’nin devralınarak berleşilmesi ve bu birleşme ile ilgili SPK ve diğer mercilerden gerekli izinlerin alınarak prosedürün tamamlanması içen Yönetim Kuruluna tam yetki verilmesine karar verildiği, 2008 yılı için şirketin SPK denetimini yapmak üzere KPMG (Akis Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.) denetim şirketin görevlendirilmesine, ayrıca 2008 yılında mali tam tasdik denetimini yapmak üzere Price WaterhouseCoopers (Başaran Nas YMM A.Ş.) denetim şirketinin TTK hükümleri çerçevesinde görevlendirilmesine karar verildiği, 2008 yılı hesaplarının denetimi için Osman Coşkun’un seçildiği, 2007 yılında yapılan toplam 128.676,67 YTL tutarındaki bağış ve yardımlar hakkında bilgi verildiği, Ana sözleşmenin sermaye ve hisse senetlerine ilişkin 6. maddesi tadilinin kabul edildiği, bildirilmiştir. Ana sözleşme maddesinin yeni şeklini de içeren toplantı tutanağı ve kar dağıtım tablosu ekte, kar dağıtım tablosu ayrıca internet sitemizin "Şirketler" bölümünde yayınlanmaktadır. Kar dağıtım tablosunda 1 YTL nominal değerli hisseye nakit olarak 0,2364 YTL brüt, 0,2009 YTL net temettü dağıtılacağı bilgisi de yer almaktadır. ***
eldenevar
Teğmen
Teğmen

Mesaj Numarası:#5  İleti eldenevar » 09 Haz 2008, 14:01

ufak ufak kerevitleri salıp tavuk yakalıyorum :)
fırsat bu fırsat ..
sayılı gün çabuk geçer..
eldenevar
Teğmen
Teğmen

Mesaj Numarası:#6  İleti eldenevar » 11 Haz 2008, 10:29

PEHLİVAN yazdı:
PİLİÇ AVCISI ELDENEVAR.....
:mrgreen:

:mrgreen: :lol:
bu hafta her fırsatta alıcıyım,
bana göre fiyatı iyi, 20 hazirandan sonra duruma göre kademeli olarak çıkarım,
ramazan için de numunelik ayırırım, iftarlık :)
eldenevar
Teğmen
Teğmen

Mesaj Numarası:#7  İleti eldenevar » 11 Haz 2008, 16:38

volkan.uzun yazdı:Piliçlere bir darbe de kenelerden gelmiş. Kuşlardan sonra.

gözümü kararttım, ben de spek e kene gibi yapıştım :)
ya beraber kazanacaz yada kaybedecez,
ölmek var dönmek yok ..
bu yılki en düşük seviye olan 2,90 kadar alıcıyım,
bazı demirbaş kağıtlarım hariç gerekirse hepsini satar gene alırım ..
hedefim 20 haziran ve sonrası .. (belki ramazan :))
eldenevar
Teğmen
Teğmen

Mesaj Numarası:#8  İleti PEHLİVAN » 11 Haz 2008, 17:05

eldenevar yazdı:
volkan.uzun yazdı:Piliçlere bir darbe de kenelerden gelmiş. Kuşlardan sonra.

gözümü kararttım, ben de spek e kene gibi yapıştım :)
ya beraber kazanacaz yada kaybedecez,
ölmek var dönmek yok ..
bu yılki en düşük seviye olan 2,90 kadar alıcıyım,
bazı demirbaş kağıtlarım hariç gerekirse hepsini satar gene alırım ..
hedefim 20 haziran ve sonrası .. (belki ramazan :))

ORTA VADEYE YAYMIŞSIN BAKIYORUM

BEKLEYEN KAZANIR DİYORSUN...
Kullanıcı avatarı
PEHLİVAN
Bin Başı
Bin Başı

Mesaj Numarası:#9  İleti eldenevar » 13 Haz 2008, 09:51

piliçlerim benim .. :mrgreen:
eldenevar