eldenevar yazdı:son 2 aydır en favori kağıdım,
5,xx i geçmeden de satmam..
bana aldanıp da yüksek fiyattan sakın almayın ha..

maliyetim çok düşük çünkü..
evet durum itibari ile nisan başında topladığımız tavuklarla vedalaşma vakti yaklaştı,
20.06.2008 beklenen tarih, fiyat grafiği bu arada nasıl hareket edecek bekleyip göreceğiz,
asıl hedefim 5,xx li rakamlardı ancak bu dandik piyasada buna da şükür

*** Banvit Bandırma Vitaminli Yem Sanayii A.Ş.’nin 30.05.2008 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısında; 2007 yılı brüt karı olan 81.866.004 YTL’den ödenecek tüm vergiler, geçmiş yıl zararları ve 1. tertip yasal yedek akçe düşüldükten sonra kalan
54.030.714,18 YTL dağıtılabilir dönem karından 1. temettü olarak %35 oranında brüt 18.910.749,96 YTL’nin nakit olarak 20.06.2008 tarihinden itibaren dağıtılmasına, ayrıca 2007 yılı karından %24,999 oranında 19.999.598 YTL’lık kısmının bedelsiz hisse şeklinde dağıtılarak sermaye arttırımında kullanılmasına ve bedelsiz kar dağıtımına 20.06.2008 taririhinden itibaren başlanmasına karar verildiği, Şirketin 30.06.2008 tarihli bilançoları esas alınarak bağlı ortaklığı Badiş A.Ş.’nin devralınarak berleşilmesi ve bu birleşme ile ilgili SPK ve diğer mercilerden gerekli izinlerin alınarak prosedürün tamamlanması içen Yönetim Kuruluna tam yetki verilmesine karar verildiği, 2008 yılı için şirketin SPK denetimini yapmak üzere KPMG (Akis Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.) denetim şirketin görevlendirilmesine, ayrıca 2008 yılında mali tam tasdik denetimini yapmak üzere Price WaterhouseCoopers (Başaran Nas YMM A.Ş.) denetim şirketinin TTK hükümleri çerçevesinde görevlendirilmesine karar verildiği, 2008 yılı hesaplarının denetimi için Osman Coşkun’un seçildiği, 2007 yılında yapılan toplam 128.676,67 YTL tutarındaki bağış ve yardımlar hakkında bilgi verildiği, Ana sözleşmenin sermaye ve hisse senetlerine ilişkin 6. maddesi tadilinin kabul edildiği, bildirilmiştir. Ana sözleşme maddesinin yeni şeklini de içeren toplantı tutanağı ve kar dağıtım tablosu ekte,
kar dağıtım tablosu ayrıca internet sitemizin "Şirketler" bölümünde yayınlanmaktadır. Kar dağıtım tablosunda 1 YTL nominal değerli hisseye nakit olarak 0,2364 YTL brüt, 0,2009 YTL net temettü dağıtılacağı bilgisi de yer almaktadır. ***