YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

ALTIN ÖĞÜT: Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.

ALYAG-Altınyağ

Yetkili: korkut1016

Re: ALYAG-Altınyağ

Mesaj Numarası:#91  İleti MÜHENDİS » 11 Mar 2010, 14:33

ALYAG da ciddi bir HO sıkışması gözlemledim... yakında bir patlama yapabilir...
her iki yönede yapılabilecek bu atağın yönünü GK dan çıkacak haber belirleyecektir..
Kullanıcı avatarı
MÜHENDİS
Bin Başı
Bin Başı

Teşekkür etti: 60 defa
Teşekkür aldı: 295 defa

Mesaj Numarası:#92  İleti parkdoor » 11 Mar 2010, 17:37

tşklr
Kullanıcı avatarı
parkdoor
Teğmen
Teğmen

Teşekkür etti: 0 defa
Teşekkür aldı: 0 defa

Mesaj Numarası:#93  İleti parkdoor » 11 Mar 2010, 17:38

iyi akşamlar
Kullanıcı avatarı
parkdoor
Teğmen
Teğmen

Mesaj Numarası:#94  İleti MÜHENDİS » 12 Mar 2010, 11:33

MÜHENDİS yazdı:ALYAG da ciddi bir HO sıkışması gözlemledim... yakında bir patlama yapabilir...
her iki yönede yapılabilecek bu atağın yönünü GK dan çıkacak haber belirleyecektir..

...dünkü grafik yorumu.... GK dan zaten bişey çıkacağını umut etmemiştik ki... ben teknik oluşuma baktım... :saygı
Kullanıcı avatarı
MÜHENDİS
Bin Başı
Bin Başı

Teşekkür etti: 60 defa
Teşekkür aldı: 295 defa

Mesaj Numarası:#95  İleti parkdoor » 13 Mar 2010, 01:44

tşklr haklısınız
Kullanıcı avatarı
parkdoor
Teğmen
Teğmen

Mesaj Numarası:#96  İleti aktifp » 26 Mar 2012, 12:37

Basın bülteni
26 Mart 2012

Meltem Enerji’ye 3 milyon 350 bin Avroluk teklif

Hisseleri İMKB’de ALYAG koduyla işlem gören Altınyağ Kombinaları’nın bağlı ortaklığı Gürtaş Tarım Enerji Yatırımları Şirketi’nin yüzde 87’sine sahip olduğu Meltem Enerji’yi satın almak üzere 3 milyon 350 bin Avroluk teklif verildi.

SİS Sayılgan İplik’ten yapılan teklife göre, İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde 7 MW’lık rüzgar enerjisi santralı bulunan Meltem Enerji’nin hisselerinin tamamı 3 milyon 350 bin Avroluk bedelle satın alınmak isteniyor. Meltem Enerji’nin teklifi önümüzdeki günlerde değerlendirmesi bekleniyor.
aktifp
On Başı
On Başı

Mesaj Numarası:#97  İleti aktifp » 27 Mar 2012, 16:02

Basın bülteni
27 Mart 2012
Gürtaş Enerji halka açılacak
İMKB’de ALYAG kodu ile işlem gören Altınyağ Kombinaları’nın bağlı ortaklığındaki Gürtaş Enerji’nin Yönetim Kurulu Toplantısı’ndan halka arz kararı çıktı. 15 milyon TL sermayeli şirketin halka arzı için resmi başvurunun önümüzdeki günlerde yapılması planlanıyor.
Altınyağ Kombinaları’nın bağlı ortaklığında bulunan Gürtaş Tarım ve Enerji Yatırımları Şirketi’nin 27 Mart 2012’de yapılan Yönetim Kurulu Toplantısı’nda şirketin halka açılmasına karar verildi. Gürtaş Tarım Enerji Yatırımları Şirketi’nin 15 milyon TL ödenmiş sermayesinin 11 milyon 238 bin 424 TL'lik kısmı Altınyağ Kombinaları’na ait bulunuyor. Halka arzın büyüklüğü ve yönteminin ise henüz belirlenmediği açıklandı.
aktifp
On Başı
On Başı

Önceki

A GRUBU HİSSE SENETLERİ

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir