YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

ALTIN ÖĞÜT: Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.

ALYAG-Altınyağ

Yetkili: korkut1016

Re: ALYAG-Altınyağ

Mesaj Numarası:#10  İleti estonsedatte » 06 Kas 2008, 17:01

verdim mallarımı tavandan. piyasa iice geri geldi. alan hayrını görsün. tavan kapadı ama bakalım devam etcekmi
estonsedatte
Teğmen
Teğmen

Teşekkür etti: 2 defa
Teşekkür aldı: 3 defa

Mesaj Numarası:#11  İleti guapon » 06 Kas 2008, 17:57

ben hala satmadım 0.50 olmadan da satmayı dusunmuyorum...
guapon
On Başı
On Başı

Teşekkür etti: 0 defa
Teşekkür aldı: 0 defa

Mesaj Numarası:#12  İleti estonsedatte » 06 Kas 2008, 18:44

guapon yazdı:ben hala satmadım 0.50 olmadan da satmayı dusunmuyorum...

hersey risk ya gidecek ya geri gelecek piyasa kötü, 2 günde %40 yaptı alttan alanlar için büyük kar. verdikten sonra 40 verdiler elim gitmedi almaya sonra tavan oldu. ama bugün ii para cıkısı olmus mal dağılmıs. ama yinede onlarında maliyeti yukarıdaydı. alan ky ise hayrını görsün. gelirse geri talibim yine :)
estonsedatte
Teğmen
Teğmen

Mesaj Numarası:#13  İleti estonsedatte » 12 Kas 2008, 17:20

estonsedat yazdı:

hersey risk ya gidecek ya geri gelecek piyasa kötü, 2 günde %40 yaptı alttan alanlar için büyük kar. verdikten sonra 40 verdiler elim gitmedi almaya sonra tavan oldu. ama bugün ii para cıkısı olmus mal dağılmıs. ama yinede onlarında maliyeti yukarıdaydı. alan ky ise hayrını görsün. gelirse geri talibim yine :)

iiki vermişim alyag ı. bakalım pusuya yattık bekliyorum 40 ın aldına indinmi kucağımdasın tekrar :)
estonsedatte
Teğmen
Teğmen

Mesaj Numarası:#14  İleti guapon » 13 Kas 2008, 16:13

estonsedat yazdı:
estonsedat yazdı:

iiki vermişim alyag ı. bakalım pusuya yattık bekliyorum 40 ın aldına indinmi kucağımdasın tekrar :)

Bende 0.49 dan sallamıstım D donuste bende alacam D
guapon
On Başı
On Başı

Mesaj Numarası:#15  İleti estonsedatte » 15 Arl 2008, 17:35

bugünden itibaran alyag almaya basladım. unutulmaya baslamıstı ve sanki son siparisleriyle ilgili haber gelicekmiş gibime geliyo. 0.42 den 3500 lotla tekrar merhaba dedim. 0.42 den aşağıdaki her kademede alıcıyım bundan sonra.
estonsedatte
Teğmen
Teğmen

Mesaj Numarası:#16  İleti BARAbey » 22 Arl 2008, 16:30

NEDEN AŞAĞI VERİYORLAR
Kullanıcı avatarı
BARAbey
Teğmen
Teğmen

Mesaj Numarası:#17  İleti estonsedatte » 22 Arl 2008, 20:47

BARAbey yazdı:NEDEN AŞAĞI VERİYORLAR

gidicekte oyüzden ;) biraz daha beklesin yada geri cekilsin. biz fulleyene kar gitmesin :)
estonsedatte
Teğmen
Teğmen

Mesaj Numarası:#18  İleti GÜNCEL-HABER » 24 Arl 2008, 08:56

23.12.2008 - 18:44 - Ulusal Pazar

Altınyağ

Altınyağ’ın Birikmiş Zararı Yüksek
Soru: Altınyağ’ın yabancılara satışı gündemde mi? Hissenin önümüzdeki süreçte durumu ne olur? 12 aylık bilançosunda artıya geçme ihtimali var mı?

Cevap: Şirketin ortakları arasında bulunan Melih Kaya sermayenin yüzde 16,40’ını, Mustafa Kaya ise yüzde 11,80’ini elinde bulunduruyor. Şirketin sermayesinin yüzde 61’i ise borsada işlem görüyor. Şirket tarafından yapılan açıklamalar arasında yabancı bir şirketin satın alacağı yada bu yönlü bir görüşmenin olduğuna dair bilgi bulunmuyor. Esasen mevcut kriz ortamında şirket satın almalarında ciddi bir düşüş yaşandığı görülüyor. Satın almalarda alıcıların bekleme yönlü pozisyon aldıkları aceleci olmadıkları söylenirse yanlış olmaz.

Diğer taraftan Altınyağ tarafından kasım ayı içinde yapılan açıklamalardan Irak’a yönelik siparişlerin arttığını söyleyebiliriz. Şirket en son 24 Kasım 2008 tarihinde yaptığı açıklama ile Amwaj Alnoor isimli firma ile yemeklik ayçicek yağı ihracatı bağlantısı sağladığını öğrenmiş bulunmaktayız.

Şirketin kasım ayı içinde yaptığı açıklamalar bir bütün olarak değerlendirildiğinde Irak’a gönderilecek toplam sipariş tutarının 32,7 milyon doları buldu.

Şirket 30 Eylül 2008 tarihinde açıkladığı mali tablolarına göre satışlarını yüzde 90 oranda yükseltti. Bu gelişme şirketin zararında düzelme yaşanmasına neden oldu.

Öte yandan Şirketin geçmiş yıl birikmiş zararlar toplamının 69,7 milyon YTL olduğunu hatırlatmak isteriz. Net döviz pozisyonu ise 8,4 milyon YTL negatifte bulunuyor. Söz konusu rakam bir önceki yıl 9.7 milyon YTL negatifte idi.
Kullanıcı avatarı
GÜNCEL-HABER
Bin Başı
Bin Başı

Teşekkür aldı: 1 defa

ÖncekiSonraki

A GRUBU HİSSE SENETLERİ

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir