YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

ALTIN ÖĞÜT: Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.

AKALT-Akal Tekstil

Yetkili: korkut1016

AKALT-Akal Tekstil

Mesaj Numarası:#1  İleti PEHLİVAN » 04 May 2008, 16:13

AKALT-Akal Tekstil
Kullanıcı avatarı
PEHLİVAN
Bin Başı
Bin Başı

Teşekkür etti: 0 defa
Teşekkür aldı: 0 defa

Re: AKALT-Akal Tekstil

Mesaj Numarası:#2  İleti PEHLİVAN » 29 May 2008, 17:18

Günlük Yorum

Sistemimiz bugün bir BEKLE sinyali verdi. Daha önce onaylanan SAT önerisi 23.05.2008 tarihinde ( 6 ) gün önce, hisse senedi fiyatı 1.06 iken yapılmıştı. O zamandan bu yana AKALT % 0.00 yükseldi .

Bir önceki AL-EĞER sinyali artık geçersiz. Boğa formasyonunun teyiti için iki gün süre verdik ama piyasa teyit vermeyi reddetti. Üç teyit koşulumuzdan hiçbiri gerçekleşmedi.

Şimdi yeni sinyali bekleme zamanı. Bu arada nakitte kalabilirsiniz veya daha iyisi diğer senetlere bir gözatabilirsiniz. BEKLE sinyalini gördüğünüz sürece yeni alım veya satımlardan kaçının. Açığa satış filan da denemeyin.
Kullanıcı avatarı
PEHLİVAN
Bin Başı
Bin Başı

Mesaj Numarası:#3  İleti estonsedatte » 01 Kas 2008, 18:27

dövizin yükseldiği bu dönemde, elinde + döviz pozisyonu olan ender kağıtlardan. bence herseyiyle tamam bi hisse. fiyatının asağıda olmasının tek nedeni hissede benim gibi inatcı kylerin olması. ama mutlaka götürecekler. götürmek zorundalar. piyasa toplanırken hissede toparlanma olmazsa bu hisse biçok kişinin dikkatini cekicek. buda tahtayı yapanların işine gelmicek.
estonsedatte
Teğmen
Teğmen

Teşekkür etti: 2 defa
Teşekkür aldı: 3 defa

Mesaj Numarası:#4  İleti estonsedatte » 06 Kas 2008, 17:59

sonra sıra sende akaltım. verdiğim alyag ların 1/2 ile akaltta maliyet düşürdüm. textil sectörü sakat ama akalt farklı, beklentsi ve elindeki yüksek +dövizi heran gitmesi için yeter.
estonsedatte
Teğmen
Teğmen

Mesaj Numarası:#5  İleti BARAbey » 06 Kas 2008, 20:59

estonsedat yazdı:sonra sıra sende akaltım. verdiğim alyag ların 1/2 ile akaltta maliyet düşürdüm. textil sectörü sakat ama akalt farklı, beklentsi ve elindeki yüksek +dövizi heran gitmesi için yeter.

ÖNCELİKLE ALYAĞ İÇİN TEKRAR TEBRİK EDİYORUM SEDAT.BEN ALYAĞDAN ERKEN ÇIKMIIM KAZANAMADIM .İNŞALLAH AKALTTA KAZANIRIZ.ALIM VE SATIM FİYAT ÖNGÖRÜNÜZÜ DE YAZARSANIZ SEVİNİRİM.TŞK
Kullanıcı avatarı
BARAbey
Teğmen
Teğmen

Mesaj Numarası:#6  İleti estonsedatte » 07 Kas 2008, 11:40

BARAbey yazdı:
estonsedat yazdı:sonra sıra sende akaltım. verdiğim alyag ların 1/2 ile akaltta maliyet düşürdüm. textil sectörü sakat ama akalt farklı, beklentsi ve elindeki yüksek +dövizi heran gitmesi için yeter.

ÖNCELİKLE ALYAĞ İÇİN TEKRAR TEBRİK EDİYORUM SEDAT.BEN ALYAĞDAN ERKEN ÇIKMIIM KAZANAMADIM .İNŞALLAH AKALTTA KAZANIRIZ.ALIM VE SATIM FİYAT ÖNGÖRÜNÜZÜ DE YAZARSANIZ SEVİNİRİM.TŞK

işte o öngörüm yok, piyasa ve işlem durumuna her fiyattan sallıyorum aldığım hisselri. mesela dün alyağ verdim tavan bozuldu diye 40 cektielr giremedim tırstım. ama tekrar tavanlayıp gitti. sonra yarısıyla akaltt yarısıyla dogub aldım. kısmet dogub aldılar bugün. akalt ada sıra gelicek
estonsedatte
Teğmen
Teğmen

Mesaj Numarası:#7  İleti estonsedatte » 08 Kas 2008, 12:46

Ayaydın-Miroglio Group Yönetim Kurulu Başkanı Ayaydın, rakip ülkelerin krizden ağır yara aldığını vurgulayarak şöyle konuştu: “2009’u yara almadan kurtarırsak tekstilde dünya yıldızı olabiliriz. Ancak şu anda firmaların yüzde 25’i kapanma tehlikesi altında”
estonsedatte
Teğmen
Teğmen

Mesaj Numarası:#8  İleti estonsedatte » 10 Kas 2008, 19:18

bugün güzel alımlar oldu 62 ve 63 ten. sanırım yukarı devam edicek etmeside gerek zaten. elimizde mallarla bekliyoruz.
estonsedatte
Teğmen
Teğmen

Mesaj Numarası:#9  İleti BARAbey » 10 Kas 2008, 21:52

estonsedat yazdı:bugün güzel alımlar oldu 62 ve 63 ten. sanırım yukarı devam edicek etmeside gerek zaten. elimizde mallarla bekliyoruz.

EVET BEKLEMEDEYİZ SEDAT.0.62. VE 0.63 DEN BİRAZ DAHA ALIM YAPILABİLİR Mİ?
Kullanıcı avatarı
BARAbey
Teğmen
Teğmen

Sonraki

A GRUBU HİSSE SENETLERİ

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir